Haberler

Bakan Zeybekci Salihli'de Seçim Bürosu Açtı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Bu ülkenin yeniden 12 yılda yaşadığı güzellikler için zemin oluşturma zamanıdır.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Bu ülkenin yeniden 12 yılda yaşadığı güzellikler için zemin oluşturma zamanıdır. Yeniden ayakları yere basma zamanıdır" dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Manisa'nın Salihli ilçesinde Salihli Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinin ardından, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptı. Seçim bürosu açılışında Bakan Zeybekci'ye TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, AK Parti Manisa Milletvekili ve AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Tanrıverdi ve AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur eşlik etti.

Bakan Zeybekçi açılışta yaptığı konuşmada üç şeye çok önem verdiklerini belirterek, "Söz söyledik mi asla yalan söylemeyeceğiz. Söz verdik mi canımız pahasına tutacağız. Emanete ihanet etmeyeceğiz ve ettirmeyeceğiz. AK Parti'nin hizmetkarlarının düsturu budur. Başbakanımızın tenbihatı budur. Öyle gördük. Öyle öğrendik. Böylede devam edeceğiz. Muhalefet partilerinden her hangi birinin iktidara gelme ihtimali var mı? Böyle bir ihtimalin olmadığı yerde milletten böyle bir vize alamayacaklarını bile bile millet bunları iktidara getirmeyeceğini bile bile bunların demokrasi yolunda hareket etmelerini beklemek herhalde saflık olur. Bunlar onun için her şeyi yapacaktır. Şuanda bunların yaşadıkları muhalefetin çökmüşlük yok olma ve mağlubiyet sendromudur. Onun için bunda sonraki dönemde neler göreceksiniz. Aklınızın hayalinizin almayacağı kadar yalan iftira ve çamur atmak göreceksiniz. Bunların yalanları ve iftiralarıyla suçüstü yakaladığımız zaman diyorlar ki; 'siyaset yapıyoruz'. Bunlar için siyasette yalan meşrudur. İftira meşrudur. Kul hakkı meşrudur" dedi.

Zeybekci konuşmasına şöyle devam etti:

"İnşallah bunlar gelip geçecek. Bu ülkenin yeniden 12 yılda yaşadığı güzellikler için zemin oluşturma zamanıdır. Yeniden ayakları yere basma zamanıdır. Hem ekonomi hem demokrasi hem de hukuk olarak yere basma zamanıdır."

Zeybekci açılışın ardından aracına binerek Salihli'den Adnan Menderes Havalimanı'na hareket etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recai Berber Salihli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title