Haberler

Bakan Zeybekci Yaralanan Eşini Ambulansa Kucağında Taşıdı

Güncelleme:

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, kafasına ışık spotu düşerek yaralanan eşi Ayşen Zeybekci'yi kucağına alarak ambulansa kadar taşıdı ve ambulansla hastaneye gitti.

Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi ve TRT işbirliğiyle Hierapolis Antik Kenti'ndeki Amfi Tiyatro'da düzenlenen '5. Uluslararası Türkçe Sözlü Müzik Festivali'nin galasına katılmak için tiyatroya giren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci ve Denizli Valisi Abdulkadir Demir'in eşi Nurtaç Demir ile koruma polisi kafalarına düşen spot ışık nedeniyle yaralandı.

KUCAĞINDA TAŞIDI

Zeybekci ile Demir'in üstüne spot ışığın düştüğünü fark eden koruma polisi Sümeyya Demirci'de, bakan eşini korumak istediği sırada düşen lambalar nedeniyle sağ kolundan yaralandı. Olayı gören Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin yaralanan eşini kucağına alarak ambulansa götürdüğü öğrenildi. Bakan Zeybekci, ambulansa binerek eşinin yanında hastaneye gitti.

VALİNİN EŞİ MAKAM ARACIYLA HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Vali Abdulkadir Demir'in eşi Nurtaç Demir ise, valiliğin makam aracı ile hastaneye götürüldü. Yaralıların tedavisi Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapıldı. Ayşen Zeybekci'nin kafasında yaralanma olduğu, Nurtaç Demir'in de sol gözünde morarma meydana gelip, alnında kanama olduğu öğrenildi.

JANDARMA İFADE ALDI

Kaza öncesinde, rüzgar nedeniyle spot ışıkların sallanmaya başladığı, vinçle ışığın indirildiği ve duvar üzerine konduğu, bakan ile vali eşi geçtiği sırada 1 metre uzunluğundaki metal parça montajlı spot ışığının düştüğü belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. TRT görevlilerinin jandarma tarafından ifadelerinin alındığı öğrenildi.

TABURCU OLDULAR

Katıldıkları festivalde üzerlerine spot ışığı düşmesi sonucu yaralanan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin eşi Ayşen Zeybekci ve Denizli Valisi Abdülkadir Demir'in eşi Nurtaç Demir ile koruma polisi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Denizli Valiliği, Denizli Belediyesi ve TRT işbirliğiyle düzenlenen 5. Uluslararası Türkçe Sözlü Müzik Festivali'nin (Türkçevizyon 2014) yapılacağı Hierapolis Antik Kenti'ndeki Amfi Tiyatro'da meydana gelen kazada yaralanan Ayşen Zeybekci ve Nurtaç Demir ile koruma polisi Sümeyye Demirci'nin, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ndeki tedavileri tamamlandı.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, taburcu işlemlerinin ardından hastane çıkışında, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eşinin ve Ekonomi Bakanı Zeybekci'nin eşinin sağlık durumlarının iyi olduğunu ifade etti.

PROGRAMINI İPTAL ETTİ

Bu arada, Ekonomi Bakanı Zeybekci'nin, Denizli programı kapsamında bugün Tripolis Antik Kenti'ne yapacağı inceleme gezisinin iptal edildiği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pamukkale Üniversitesi Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sur Belediye Başkanı kim? Adnan Örhan kimdir, kaç yaşında? Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi!
500

Yorumlar (19)

Fransada mustafa kocakaya:

Allahtan acil sifalar dilerim zebekci ailesine

21
12
yanıtYanıtla
Bahadır:

milletin yuvası parasızlıktan bitti, insanlar borçlarını ödeyemiyor. 3 kuruş kazanmak için işçiler asansörlerde madenlerde can veriyor. ve bu ekonominin sorumlularından birisinin karısı kaza geçirmiş. kusura bakmayın üzülmedim. bu ülkede herkes saçma bi neden yüzünden can verebilir. fıtrat.

22
10
yanıtYanıtla
F.B:

suikast olabilir bence. .

9
18
yanıtYanıtla
DOĞRUYOLDAYIM:

SOMA ?. İstanbul asansör ?

18
7
yanıtYanıtla
onuncu köy yolcusu:

vasifsiz bir isciye taktirmislardir egitim sart. . !!! Dün asansör cakildi bugün spotlambasi düstü yarin kimbilir neler olacak. . ama siyasetciler isin ciddiyetinin farkina vardilar insallah düzelecek bu isler. . Yaralanlara acil sifalar dilerim insallah ciddi birsey yoktur. .

2
23
yanıtYanıtla
zart:

kimse dokunmasın diye taşımıştır. . .

10
12
yanıtYanıtla
soner:

yok esi olarak bakip kalsaymiydi, kendini o bakanin yerini koy öyle degerlendir!

yanıt0
yanıt0
ibrahim yiyen:

eşi mi kızımı o

6
8
yanıtYanıtla
denizliden:

denizlide oturuyorum bu adam her hafta denizlide , sadece denizliye bakan . yaptıgı tek iş büraksıyı telaşa sokmak bunun yuzunden ızniyanan çok polis var sayın zeybekci bunun vebalini bi düşün istersen sen türkiyenin bakanısın unutma türkiyede sadece denizliden ibaret değil :)

10
3
yanıtYanıtla
anti rezil anti bencil anti çirkef:

Kendi canından olunca nasılda tutuşuyor insan ama başkalarına 2 bin tır gönderiyor aynı tutuşanlar

8
4
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title