Haberler

Bakan Zeybekci İşadamlarıyla Buluştu

EKONOMİ Bakanı Nihat Zeybekci, Burdur'un Bucak İlçesi'nde sanayici ve işadamlarıyla yemekte bir araya geldi.

EKONOMİ Bakanı Nihat Zeybekci, Burdur'un Bucak İlçesi'nde sanayici ve işadamlarıyla yemekte bir araya geldi.

Burdur'da referandum çalışması yapan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Bucak Kent Ormanı'nda sanayici ve işadamlarıyla buluştu. Bakan Zeybekci'ye Ak Parti Burdur milletvekilleri Reşat Petek ve Bayram Özçelik de eşlik etti. Yemek sonrası Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bakan Zeybekci'ye ilçenin ekonomik yapısı hakkında bilgi verdi. Bakan Nihat Zeybekci, 16 Nisan referandumuyla ilgili konuştu. 16 Nisan'ın bir seçim ve siyasi partilerin meselesiymiş gibi algı oluşturulduğunu aktaran Bakan Zeybekci, 16 Nisan'ın milli bir mesele ve bir tercih anı olduğunu vurguladı.

Bakan Zeybekci, mermer ve makine sektörünü dünya çapında rekabet edebilir hale getirmek için ihracatçılara destek vereceklerini kaydetti. Burdur ve ilçelerinde 3-4 gün teknik çalışma yapacaklarını da belirten Zeybekci, Ekonomi Bakanlığı, Enerji ve Orman Su İşleri bakanlarımız ile birlikte yarım günlük çalıştay yapacağız. Sonra da eksik, gedik ne varsa çözeceğiz dedi. - Akcabucakburdur

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Reşat Petek AK Parti Burdur Bucak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title