Haberler

Bakan Zeybekci Doğduğu Beldeyi Ziyaret Etti

Güncelleme:

Ekonomi Bakanı Zeybekci, doğduğu yer olan Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Pınarlar beldesini ziyaret ederek, akraba ve komşularıyla hasret giderdi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, doğduğu yer olan Denizli'nin Tavas ilçesine bağlı Pınarlar beldesini ziyaret ederek, akraba ve komşularıyla hasret giderdi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, memleketi Denizli'de seçim çalışmalarına devam ediyor. Öğle saatlerinde Denizli'nin Kale ilçesinde partisinin düzenlediği mitinge katılan Bakan Zeybekci, daha sonra doğduğu yer olan Tavas'ın Pınarlar beldesini ziyaret etti. Beldede birçok yere Zeybekci'nin fotoğrafı asılırken, fotoğrafların üzerinde yazan 'Gururumuzsun' yazısı dikkat çekti. Beldede yaşayan Bakan Zeybekci'nin akraba ve komşuları Zeybekci ile sohbet ederken, özellikle çocukların Zeybekci'ye yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

Belde meydanında hemşehrilerine hitap eden Bakan Zeybekci, Pınarlarlı olmaktan gurur duyduğunu söyledi. Ne zaman Pınarlar'a gelse gözlerinin dolduğunu belirten Zeybekci, "Buralarda benim her yerde anılarım var. Her karış toprağını bilirim. Buraya ne zaman gelsem, hangi yakınımı görsem ana babamı görmüş gibi olurum. Buraların eski hallerini bilirim" dedi.

Beldesine seçim çalışması yapmaya gelmediğini ifade eden Zeybekci, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Size seçimlerde şu partiye oy verin, şunu yapın, bunu yapmayın demeye gelmedim. Siz size yakışan neyse onu yaparsınız. Siz Nihat Zeybekci'nin köyüne yakışanı yaparsınız. Bunu söylerim. Daha da bir şey demem. Çünkü şunu bilin ki seçimlerde tüm Denizli'nin gözü burada olacak."

"EĞER DÜŞMAN DEĞİLSE BAŞBAKANI DİNLEYEMEZSİN"

Muhalefet partililerini de eleştiren Zeybekci, "Türkiye eskisi gibi olsun istiyorlar. Bütün dertleri bu. Bunların yerel seçimi kazanmak, belediyecilik yapmak, iktidar olmak gibi bir amaçları yok. Bunlara gelin hükümet olun deyin. Onu bile beceremezler. Zaten millet de bunlara asla koalisyonla bile olsa hükümet olma fırsatı vermez. Siz sakın bunların yalanlarına kanmayın" diye konuştu.

Kendilerine yalan ve iftiralarla saldırılar olduğunu ifade eden Bakan Zeybekci sözlerini şöyle tamamladı:

"Eğer düşman değilse Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nı dinleyemezsin. Onun konuşmalarını dünyaya yayın yapamazsın. Bildiğimiz 4 senedir dinliyorlar. Bilmediğimiz kim bilir kaç yıldır dinlediler. Açık söylüyorum. Bu vatana ihanettir. Biz tüm bunlara rağmen samimi masum kardeşlerimizle yolumuza devam edeceğiz. Ancak aklını ve vicdanını satanlardan hesabını soracağız." - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Pınarlar Denizli Tavas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title