Haberler

Bakan Nihat Zeybekci'den Zafer Zeybeği

Güncelleme:

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, partisinin seçimi açık ara kazandığı Denizli'nin Acıpayam ilçesinde milletvekilleri, belediye başkanları ve il başkanıyla zeybek oynadı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, akşam saatlerinde geldiği Denizli'de ikinci konuşmasını Acıpayam ilçesinde yaptı. Partisinin seçimi kazandığı Acıpayam ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Zeybekci'ye AK Parti Denizli milletvekilleri Bilal Uçar, Mehmet Yüksel ve Nurcan Dalbudak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Avni Örki de eşlik etti. Vatandaşların yoğun isteğini kıramayan Zeybekci, AK Parti yöneticilerini de sahneye çağırarak davul zurna eşliğinde zeybek oynadı. Bakan Zeybekci, vatandaşlar tarafından uzun süre alkışlandı.

Alanda bir de kısa konuşma yapan Zeybekci, ülkenin yaşanan her şeye rağmen iyi yolda olduğunu söyledi. Bakan Zeybekci, "Birileri bu ülkede kardeş kavgası çıksın istedi. Birileri ekonomi yerle bir olsun istedi. Bu memlekette siyasi istikrarsızlık çıksın istediler. Birilerinin kafasına anayasa kitabı atılsın istendi. Birileri yüzde 7 bin faiz olsun istedi. Enflasyon artsın istediler. Bizim bunlara cevabımız net oldu. Köpekler istedi diye atlar ölmeyecek. Millet bunlara cevabını verdi" dedi.

"2023 HEDEFİNE ULAŞACAĞIZ"

Parti olarak hep kardeşliği savunduklarını kaydeden Bakan Zeybekci sözlerini şöyle tamamladı:

"Seçimler sırasında hep şunu söyledik. Biz hep kardeşliği savunduk. Bizim işimiz sevgi dedik. Dinimiz bize bütün Müslümanların kardeş olduğunu söylüyor. Biz böyle gördük ve böyle devam edeceğiz. Bundan sonra bu millete vatana ihanet edenleri iyi belleyeceğiz. Onları ayırıp kardeşlerimizle yolumuza devam edeceğiz. Omuz omuza ülkeyi 2023 hedeflerine götüreceğiz." - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Bilal Uçar Ak Parti Acıpayam Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title