Haberler

Bakan Zeybekci'den Çocuklara 10 Lira Bayram Harçlığı

Ramazan ÇETİNDENİZLİ, (DHA)- DENİZLİ'ye tatile gelen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, belediyenin kurduğu çadırda vatandaşlarla bayramlaştı, elini öpen çocuklara 10'ar lira bayram harçlığı verdi. Çocukların harçlık için tekrar sıraya girmesi ve sıranın sonunun gelmemesi üzerine Bakan Zeybekci, çareyi belediye binasına gitmekte buldu.

Delikliçınar Meydanı'nda düzenlenen bayramlaşma etkinliğine başta Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci olmak üzere Vali Abdülkadir Demir, AK Parti milletvekilleri Bilal Uçar, Mehmet Yüksel, Nurcan Dalbudak ve diğer protokol üyeleri katıldı. Bakan Zeybekci ve protokol üyeleri önce kendi aralarında, ardından vatandaşlarla bayramlaştı. Bu sırada çocuklara Osmanlı macunu, pamuk şeker, helva ile su dağıtıldı. Ardından sıraya giren çocuklar Bakan Zeybekci'nin elini öperek 10 lira bayram harçlığı aldı. Çok sayıda çocuk harçlık için tekrar sıraya girdi. Çocuklar arasında sıra kavgaları yaşandı. Sıranın sonunun gelmemesi üzerine Bakan çareyi belediye binasına gitmekte buldu. Çocukların korumalar tarafından uzaklaştırıldığı görüldü.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Delikliçınar Meydanı Bilal Uçar Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title