Haberler

Ankara'daki Kanlı Patlamaya AK Parti'den İlk Tepkiler

Güncelleme:

Barış mitingi öncesi düzenlenen ve şu ana dek 30 kişinin hayatını kaybettiği kanlı saldırıya AK Partili isimlerden de sert tepkiler geliyor.

Başkent Ankara'da bugün yapılacak olan barış mitingi öncesi düzenlenen bombalı saldırılarda açıklanan resmi rakamlara göre 30 kişi hayatını kaybetti. Kanlı saldırıyı AK Partili isimlerden de tepkiler geliyor.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ankara'da gerçekleştirilen patlamayla ilgili, "Bu ülkenin ekonomik ve siyasi istikrarı ile ilgili bulgular oluşmaya başlayınca, bunun böyle olmasını istemeyenlerin yaptığı bir saldırı olarak görüyorum." dedi.

ENSARİOĞLU: ŞİDDETLE VE LANETLE KINIYORUZ

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) MKYK üyesi ve Diyarbakır milletvekili adayı Galip Ensarioğlu, Ankara'daki patlamaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Ankara barış mitingine yapılan bombalı saldırıyı şiddetle ve lanetle kınıyoruz. Saldırı kimden gelirse gelsin, kime karşı yapılırsa yapılsın her türlü şiddeti ölümü kınıyoruz ve lanetliyoruz. Bu sadece belli bir partiye kesime gruba yapılmış saldırı değildir. İnsanlığa karşı yapılmış bir saldırıdır. Bütün Türkiye'ye karşı, demokrasiye yapılmış bir saldırıdır." diye konuştu.

İlgili Haberler

TANER YILDIZ: ŞİDDETLE KINIYORUZ

Ak Parti'den milletvekili adayı olduğu Kayseri'de seçim çalışmalarını sürdüren eski bakan Taner Yıldız, Ankara'da 30 kişinin öldüğü 126 kişinin yaralandığı bombalı saldırıyı değerlendirirken, "Terörün, şiddetin her türlüsüne karşı olduğumuzu bu vesileyle bir kez daha söyleyelim. Bunu şiddetle kınıyoruz." dedi.

ÖMER ÇELİK: SEÇİM ÖNCESİ PROVOKASYON

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Ankara'da meydana gelen patlamaya ilişkin, "Henüz canlı bomba olup olmadığını doğrulayamıyoruz, görgü tanıkları canlı bomba olarak ifade etti ama bunu söylemek için henüz erken." dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Ankara'da meydana gelen patlamaya ilişkin konuştu. Bu kadar vatandaşın hayatını kaybettiği terör saldırısının son derece üzüntü verdiğini belirten Çelik, "Bu terör saldırısını gerçekleştiren her kimse lanetliyoruz. Teşkilatlarımıza programlarla ilgili gereken düzenlemelerin yapılması talimatını verdik. Bu saldırı son derece vahşi ve katliama yönelik bir eylemdir. Seçim öncesi böyle bir saldırının gerçekleşmesi son derece provokatif bir eylemdir. Saldırıya ilişkin incelemeler sürüyor, henüz canlı bomba olup olmadığını doğrulayamıyoruz. Görgü tanıkları canlı bomba olarak ifade etti ama bunu söylemek için henüz erken. Önemli olan yaralı vatandaşlarımızın sağlıklarına kavuşmasını ve paniğin sona ermesini sağlamak. Olay, Başbakanımız başkanlığında toplanan güvenlik zirvesinde detaylı olarak masaya yatırılacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ömer Çelik Ak Parti Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

ZAFER:

DEVLET BITMIS MIT YOK HER SEY SACMA SAPAN O BOMBAYI PATLATTIRMAYACAKSIN TERORISTI KENDIN YOK EDECEKSIN BU GIDISIN SONU HAYIR DEGIL

39
35
yanıtYanıtla
mahmutMobil-IOS:

yarında çıkar ateşkes derler ondan sonra bizi öldürdüler biz barış yanlısyz bizm saflarda oy atar...

6
6
yanıtYanıtla
beyin flkaralarlMobil-ANDROID:

biraz kafasl basan hdp lileri patlatmanln neye yarlyacanl anlar...

4
2
yanıtYanıtla
sesesyMobil-ANDROID:

artik bu olaylar yasanmasin. insaallah terorun kokunu kurutacagiz.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title