Haberler

Bakan Zeybekçi: Aydın'da Denizli Gibi Olacak

Güncelleme:

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Aydın'da partisinin mitinginde yaptığı konuşmada Denizli'yi örnek göstererek, "Desteklerinizle Aydın da Denizli gibi olacak" dedi.

Aydın ziyaretleri kapsamında Buharkent'te seçim bürosu açılışı yapan Bakan Zeybekci, daha sonra yol üstünde bulunan Kuyucak'ta seçim otobüsü ile halkı selamladı. Buradan Nazilli'ye geçen Bakan Zeybekci, belediye meydanında Aydın Valisi Erol Ayyıldız ve Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur tarafından karşılandı. Beraberindeki AK Parti Aydın milletvekilleri Semiha Öyüş, Mehmet Erdem ve Ali Gültekin Kılınç, İl Başkanı Sadık Atay, İl Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli, İlçe Başkanı Tacettin Pirinç, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Nazilli Belediye Başkan Adayı Mustafa Acar ve partililerle halkı selamlayan Zeybekci, çıktığı bankın üzerinden vatandaşlara hitap etti. Denizli'nin 12 yıl önceki durumu ile şimdiki durumundan bahseden Bakan Zeybekci, Denizli'nin tüm dünyaya örnek bir kent haline geldiğini, tüm Türkiye'de AK Parti hizmetleri ile tanışacak olan belediyelerin de aynı şekilde örnek birer kent olacağını söyledi. Bakan Zeybekci, "7 yıllık benim belediye başkanlığım döneminde demokrasinin kalesi olarak bilinen Aydın'ı örnek alırdım. AK Parti'nin de gücünü arkama alarak yaptığımız hizmetlerle Denizli'yi alt yapısından sosyal yaşantısına kadar, özellikle de parkları ile Türkiye'nin en fazla ve en güzel parklarının bulunduğu bir kent haline getirerek tüm dünyanın örnek aldığı bir büyükşehir haline getirdik. Denizli Belediyesi'ne ne geldiyse, diğer illere de aynısı geldi. Burada AK Belediyecilik hizmetleri öne çıktı. Bu konuda kimse mazeret uydurmasın. Şimdi de bu örneği AK Partili tüm belediyelerimiz dahil olmak üzere partilimiz olsun olmasın tüm kentlerimize uygulayacağız. Belediyelerimizi 2023 yılı hedefleri olan çağdaş, modern, muhasır medeniyet seviyesinde örnek kentler haline getireceğiz. Ekonomide dünyada ilk 10 sıraya çıkartacağız" dedi.

"MECLİS'TE KAVGA ÇIKARANLAR BUGÜN NEREDE"

Bakan Zeybekci, "Milletimize hizmet etmek için 12 yıl önce yola çıktığımızda ekonomisi yerlerde sürünen ve borç batağında olan ülkemiz Avrupa ekonomisinin 6. büyük ekonomisi oldu. Dünyanın en fazla kentine uçan bir havayolumuz oldu. Çünkü biz ülkeyi yönetmek için gelmedik. Ülkemizin, vatandaşımızın hizmetkarı olmak için yola çıktık. Gezi Parkı olayları ile bu hizmetlere mani olmaya çalışanlar, Meclis'te kavga çıkaranlar yapmış ve yapacak olduğumuz, Marmaray projesi, Kanal İstanbul Projesi, 3. Köprü Projesi, İstanbul'daki dünyanın en büyük havaalanı projesi ve daha birçok projemiz karşısında kaçacak delik aradılar. Çünkü bizim hayalimiz hizmet etmekti ve bunu gerçekleştirdik. Şimdi de Aydın ve Nazilli'de iki Mustafa kardeşim, Mustafa Savaş ve Mustafa Acar, hizmet etmek için sizlerden destek istiyor. AK hizmetlerle Aydın'ı Denizli gibi yapabilmek için desteğinizi istiyorum" diye konuştu.

"ADAYLARIN SÖZÜ BAŞBAKANIN SÖZÜDÜR"

15-20 yıl önce Denizlililerin Aydın ve Nazilli'yi örnek gösterdiğini ancak AK hizmetlerle buluşmasının ardından işlerin tam tersine dönerek Aydın ve Nazillililerin şehircilikte Denizli'yi örnek almaya başladığını kaydeden Bakan Zeybekci, "Denizli'ye sorun örnek yakınınızda. Verip de tutmadığımız bir tane söz var mı? Aydın ve Nazilli'de de her iki Mustafa bey kardeşimiz sizlere hizmet için var. Onlar ne söz verdiyse, onlar ne söz veriyorsa bilin ki o sözler Recep Tayyip Erdoğan'ın sözleridir, bilin ki o sözler bizim, hükümetimizin sözleridir. ve bu toprakların çocuğu olarak, sizlerin kardeşi olarak, sizlerin hemşerisi olarakta Allah bu bedende can verdikçe, bu beden nefes aldığı sürece bizde onlarla beraberiz. Onlarla beraber inşallah milletimize hizmet edeceğiz. Biz bu millete sadece ve sadece hizmet ettik. Biz zaten sadece bu millete hizmet edeceğiz. İnşallah Aydın'ımız turizmiyle, enerjisiyle, tarımıyla, sanayisiyle çok başka olacak. Buralar artık sizlerin desteğiyle ihmal edilmeyecek" ifadelerini kullandı.

KENDİSİNİ İZLEYEN CHP'LİLERİ SELAMLADI

Bakan Zeybekci'nin konuşmasının ardından AK Parti'nin dombra uyarlamalı seçim müziği eşliğinde Uzun Çarşı'da yürüyüş yapan AK Partililere yürüyüşleri sırasında ise bazı vatandaşlar 'dik dur eğilme bu millet seninle' ve 'yalan ve iftiralara karşı buradayız' sloganları ile destek verdi. İstasyon Meydanı'nda CHP İlçe Binası balkonundan bakan partililere selam vermeyi de ihmal etmeyen Bakan Zeybekci'nin selamına CHP'liler de selam vererek karşılık verdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ak Parti Nazilli Denizli Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title