Haberler

Bakan Yılmaz Şehit Harun Saltalı Ortaokulu'nun Açılışını Yaptı

Bakan Yılmaz Şehit Harun Saltalı Ortaokulu'nun açılışını yaptı Minik öğrenciler yağmura rağmen gösterilerinin iptal edilmesini istemediler OSMANİYE - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde AK Parti seçim bürosunu ve Şehit Harun Saltalı Ortaokulu'nun açılışını yaptı.

Bakan Yılmaz Şehit Harun Saltalı Ortaokulu'nun açılışını yaptı

Minik öğrenciler yağmura rağmen gösterilerinin iptal edilmesini istemediler OSMANİYE - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde AK Parti seçim bürosunu ve Şehit Harun Saltalı Ortaokulu'nun açılışını yaptı.

Omaniye Milletvekilleri Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu'uyla birlikte önce Ak Parti Seçim bürosunun açılışını yapan Yılmaz, "Türkiye Büyük Millet Meclisi kanun yapacak ve tek kanun yapma yetkisi kendinde olacak, hakimler ve savcılar kuruluna 7 tane üye seçecek, etkin yürütme için etkin idare için, güçlü irade için, güçlü parlamento için, istiklal için, uzlaşma için, demokrasi için, 16 Nisanda evet diyoruz" dedi.

Daha sonra Şehit Harun Saltalı Ortaokulunun açılışını yapan Yılmaz, öğrencilerin hazırladığı gösterinin yağış sebebiyle iptal edilmesi tavsiyesinde bulundu. Öğretmenler ve öğrenciler bakana hazırlandık diyerek yağmur altında gösterilerini yaptılar. Sınıfları gezere öğrencilerle sohbet eden Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz çıkışta bir kız çocuğuyla beraber bayrak şiirini okudu.

Bakan Yılmaz Kadirli Belediyesini ziyaret ederek bir süre belediye başkanı Ömer Tarhan'la sohbet etti. "Bu kutlu yürüyüş hepimize olsun" diyen Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, Bakan Yılmaz'a Karatepe kilimi ve çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Osmaniye Kadirli Politika Güncel Haberler

title