Haberler

Bakan Yılmaz Referandum Mesaisini Sürdürüyor

Bakan Yılmaz referandum mesaisini sürdürüyorSİVAS - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmalarını sürdürerek Sivas'ın Divriği, Kangal ve Altınyayla ilçelerinde vatandaşlara neden 'evet' denilmesi gerektiğini anlattı.

Bakan Yılmaz referandum mesaisini sürdürüyor

SİVAS - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz 16 Nisan'da yapılacak halk oylaması çalışmalarını sürdürerek Sivas'ın Divriği, Kangal ve Altınyayla ilçelerinde vatandaşlara neden 'evet' denilmesi gerektiğini anlattı.

Bakan Yılmaz Yılmaz, memleketi Sivas'ta yürüttüğü referandum çalışmaları kapsamında Divriği ilçesine gelerek partisinin ilçe başkanlığı tarafından bir restoranda düzenlenen toplantıya katıldı. Burada partililerine hitap eden Bakan Yılmaz neden 'evet' denilmesi gerektiğini anlattı. Bakan Yılmaz, konuşmasının ardından ilçeyi kurulan pazarı gezerek vatandaşları selamladıktan sonra restorasyonu devam eden Divriği Ulu Cami ve Darüşsifası'nı gezerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Bakan Yılmaz daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek, partilerin ilçe başkanları ile sohbet etti. Ardından Kangal ilçesine geçen Bakan Yılmaz, burada da MHP ve CHP'nin ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek ilçedeki bir düğün salonunda vatandaşlarla buluştu. 16 Nisan'da niçin 'evet' oyu verilmesi gerektiğini anlatan Bakan Yılmaz, bunun bir parti meselesi olmadığını çünkü MHP, BBP ve Saadet Partisi tabanının da bu sisteme destek verdiğini ifade etti.

Bakan Yılmaz daha sonra Altınyayla ilçesini ziyaret ederek burada da vatandaşlara referandum konusunda bilgilendirmede bulundu.

(UY-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Altınyayla Divriği Kangal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title