Haberler

Bakan Yılmaz, Kaya'yı Tedavi Gördüğü Hastanede Ziyaret Etti

Güncelleme:

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, evinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Mutlu Kaya'yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Kalkınma Bakanı ve Diyarbakır Milletvekili Adayı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır'ın Ergani ilçesindeki evinde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan Mutlu Kaya'yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Hikmet İyem ile görüşen Bakan Yılmaz, Kaya'nın sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Mutlu Kaya'nın Babası Mehmet Kaya ile de görüşen Bakan Yılmaz, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.


Allah bir daha böyle hadiseler yaşatmasın


Bakan Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, Mutlu Kaya'nın şuan uyutulduğunu belirterek, "Pazartesi günü durumu netlik kazanacak. Diyarbakır'da Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bu tür durumlar için gerekli alt yapılar var. Doktorlarımızda çok fedakar şekilde gerekli bütün müdahaleleri yapıyorlar. Gerisi artık hepimizin duasına kalmış durumda. Aile ile görüştük. Faillinin yakalanması bizi bir nebzede olsa tesellidir. Ancak ateş düştüğü yeri yakıyor. Ailesi son derece üzüntülüdür. Sabır temenni ediyoruz. Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Bu tür hadiseler acı ama özellikle başka insanların bu tür olmaları gerçekleştirdiği fiiller genç yaşta bir insanın bu durumda olması gerçekten daha da acı. Allah bir daha böyle hadiseler yaşatmasın. Anne, baba kardeşler ve çevresi için bir toplum için acı bir hadise. Bu olaydan herkes gerekli dersleri umarım çıkarır" dedi.


Şiddeti toplumumuzdan uzaklaştırmamız lazım


"Toplum olarak bu konulara çok daha fazla duyarlı olmamız lazım" diyen Bakan Yılmaz, "Şiddeti toplumumuzdan hayatımızdan uzaklaştırmamız lazım. Şiddet kültürüne hep birlikte karşı çıkmamız lazım. Kim ne derdi, ne sorunu varsa. Diyalog ve müzakere içerisinde çözümler aranmalı. İnsanlar şiddete yöneldikleri zaman hem karşı tarafa zarar veriyorlar hem de kendi hayatlarını da aslında bir anlamda harcamış oluyorlar. Tekrar bu tür olayların yaşanmamasını temenni ediyorum. Ailesine başta olmak üzere hepimize geçmiş olsun dileğinde bulunuyorum"

Kaynak: Temsilci / Güncel

Cevdet Yılmaz Diyarbakır Mutlu Kaya Ergani Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title