Haberler

Bakan Yılmaz İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti

Partisinin Diyarbakır Bağlar ve Kayapınar ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, “AK Parti bütün Türkiye’nin partisidir.

Partisinin Diyarbakır Bağlar ve Kayapınar ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "AK Parti bütün Türkiye'nin partisidir. Ülkenin her bölgesinde var. Bütün bölgelerde güçlü teşkilatları olan bir partiyiz. Diğer partiler gibi dar kesimlere hitap etmiyoruz" dedi.

AK Parti'nin Diyarbakır'da birinci sıradan milletvekili adayı gösterdiği Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, seçim çalışmaları çerçevesinde, partisinin Bağlar ve Kayapınar ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Yılmaz'a, milletvekilleri Oya Eronat, Mehmet Süleyman Hamzaoğlulları ve milletvekili adayları Mehmet Salim Ensarioğlu, Alaattin Parlak, Netice Arslan, Dürdane Yalar da eşlik etti. Bakan Yılmaz, ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, seçimlere değinerek, "Diyarbakır insanımızın sorunlarına çözüm bulmak için buradayız. Ümit ediyoruz ki hep birlikte hayırlara vesile olacak iyi işler gerçekleşeceğiz. 7 Haziran seçimlerinin huzur, barış ve demokrasi şöleni içinde geçmesini diliyorum" dedi.

Dünyada en güçlü teşkilata sahip partilerin başında AK Parti'nin geldiğini ifade eden Yılmaz, "Diğer partiler ya belli bölgelere hitap ediyorlar ya da belli kesimlere hitap ediyorlar. AK Parti'nin bir farkı var. AK Parti bütün Türkiye'nin partisidir. Ülkenin her bölgesinde var. Bütün bölgelerde güçlü teşkilatları olan bir partiyiz. Diğer partiler gibi dar kesimlere hitap etmiyoruz" diye konuştu.

Bakan Yılmaz AK Parti Kayapınar İlçe Başkanlığı ziyaretinde İlçe başkanı Ahmet Akyıl, Bağlar ziyaretinde ise Bağlar İlçe Başkanı Hüseyin Yalar ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Bakan Yılmaz ve beraberindeki heyet, ziyaretlerinin ardından AK Parti 6. sıra milletvekili adayı Dürdane Yalar'ın seçim bürosunun açılışını yaptı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cevdet Yılmaz diyarbakır Kayapınar Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title