Haberler

Bakan Yılmaz, Erdoğan'ın seçim çalışmaları için bağış yaptı -

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarına destek olmak amacıyla, bağışta bulundu.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim çalışmalarına destek olmak amacıyla, bağışta bulundu.

Bakan Yılmaz, Erzincan'daki temasları kapsamında, 3. Ordu Komutanlığını ziyaret etti. Ziyaret basına kapalı gerçekleştirildi.

Daha sonra Ordu Caddesi üzerinde bulunan Ziraat Bankası Şubesine giden Yılmaz, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'ın seçim çalışmalarına destek olmak amacıyla bağış yaptı. Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti İl Başkanı Burhan Çakır ve partililer de bağışta bulundu.

Yılmaz'ın 3 bin lira bağış yaptığı belirtildi.

Yılmaz, Türkiye'nin ilk kez cumhurbaşkanını seçtiğini belirterek, "Dolayısıyla cumhurbaşkanı seçiminde her vatandaşa, seçim kampanyasına katkıda bulunma imkanı açıldı. Bugün Erzincan'da AK Parti İl Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu böyle bir programa katıldık ve biz de karınca kararınca bir katkıda bulunduk. Hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Bakan Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulunarak, onlarla sohbet etti.

Yılmaz, daha sonra Sivas'a gitmek üzere Erzincan'dan ayrıldı.

-Bakan Yılmaz, Erdoğan'ın seçim çalışmaları için bağış yaptı

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Yılmaz Erdoğan Erzincan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title