Haberler

Bakan Yılmaz'dan, Eğil'e Yatırım Sözü!

Güncelleme:

Kalkınma Bakanı ve Diyarbakır Milletvekili Adayı Cevdet Yılmaz, seçim çalışmaları çerçevesinde Eğil İlçesi'ni ziyaret etti.

Kalkınma Bakanı ve Milletvekili adayı Cevdet Yılmaz, Milletvekili Adayları Salim Ensarioğlu, Ali İhsan Merdanoğlu, Haşim Haşimi, Dürdane Yalar, Netice Arslan, Mustafa Elgörmüş, Alaattin Parlak ve Abbas Barış, Milletvekili Mehmet Süleyman Hamzaoğulları, İlçe başkanları ve çok sayıda partili ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Eğil'i ziyaret etti.

Eğil'e pozitif ayrımcılık uygulayacağız

Eğil İlçesi'nde ilk olarak Hz. Zülküf ve Hz. Eylasa türbelerini ziyaret
eden Bakan Yılmaz, Vakıflar Bölge Müdürü Metin Evsen'den türbe ve
kompleks hakkında bilgi aldı. Bakan Yılmaz, inanç turizmi açısından
önemli bir ilçe olan Eğil'in, önümüzdeki dönemlerde Kalkınma Bakanlığı tarafından pozitif bir ayrımcılıkla destekleneceğinin sözünü verdi.

Türbe ziyaretinde bol bol dua eden Bakan Yılmaz, daha sonra ilçe merkezine geçerek, Milletvekili adayı Mehmet Salim Ensarioğlu'na ait seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.


Eğil manevi bir hazinedir

İlçe halkı tarafından büyük bir coşku ile karşılanan Bakan Yılmaz, zazaca vatandaşları selamladı. Yılmaz, Eğil'in tarihi bir mekân olduğunu, manevi bir hazineyi barındırdığını ifade ederek, "Biz istiyoruz ki buralarda daha fazla huzur olsun. Biz AK parti olarak önümüzdeki süreçte buraya daha fazla gelerek, daha fazla hizmet üreteceğiz. Manevi değerler bizlere unutturulmaya çalışıldı. Bizim değerlerimiz var. Biz bu değerlere ne olursa olsun sahip çıkacağız. Eğil'den güçlü bir destek istiyoruz" dedi.


Bakan Yılmaz, hükümet Konağını ziyaretinde Kaymakam Sinan Aslan'a, Eğil'de İmam Hatip Lisesi'nin açılmasını için talimat verdi.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Ali İhsan Merdanoğlu Cevdet Yılmaz Mehmet Salim Diyarbakır Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (1)

zaza:

haşa haşimi gezmediğin parti kalmadı evdekiler sana nasıl bakıyor 1 tl çekirdek sizden daha değerlidirve gereklidir neler oldu neler sen nasıl memleketine gidersinbu halka nasıl bakarsın ama bakarsın yüz yokki

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title