Haberler

Bakan Yılmaz'dan, Dha Muhabiri Canan Altıntaş'a Geçmiş Olsun Ziyareti

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır'da geçen salı günü Yeni İhya-Der Başkanı Aytaç Baran'nın öldürülmesinden sonra çıkan olaylarda bir grup tarafından saldırıya uğrayan Doğan Haber Ajansı muhabiri Canan Altıntaş'ı evinde ziyaret Kalkınma Bakanı ve 7 Haziran seçiminde Ak Parti'nin Diyarbakır'den seçilen tek milletvekili olan Cevdet Yılmaz, Canan Altıntaş'ı ziyarete geldi.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır'da geçen salı günü Yeni İhya-Der Başkanı Aytaç Baran'nın öldürülmesinden sonra çıkan olaylarda bir grup tarafından saldırıya uğrayan Doğan Haber Ajansı muhabiri Canan Altıntaş'ı evinde ziyaret

Kalkınma Bakanı ve 7 Haziran seçiminde Ak Parti'nin Diyarbakır'den seçilen tek milletvekili olan Cevdet Yılmaz, Canan Altıntaş'ı ziyarete geldi. Ak Parti İl Başkanı Muhammet Akar ile birlikte Altıntaş'ı evinde ziyaret eden Bakan Yılmaz, saldırıdan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Bakan Yılmaz, "Umarım böyle olaylar bir daha yaşanmaz. Gazetecilere yönelik saldırıları kabul etmek mümkün değil. Faillerin yakalanması için emniyet birimleri çalışma yürütüyor. Failler en kısa süre içerisinde bulunarak hukuk karşısında hesap verecek" dedi. - Diyarbakır

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cevdet Yılmaz Diyarbakır Ak Parti Altıntaş Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

MEHEME....:

ADAM BEDAWADAN ÇIKTI WALLA. . . ENSARİOĞULLARI OLMASAYDI HAYATTA ÇIKMAZDIN CEVDET YILMAZ. . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title