Haberler

Bakan Yılmaz'dan 14 Aralık Operasyonu Açıklaması (2)

'KENDİLERİNİ MİLETİN SAHİBİ, HALKI MARABA SANIYORLAR' AK Parti Zara İlçe Başkanlığı kongresinde konuşan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, CHP ve MHP'nin Sivas'ın ötesinde olmadığını söyledi.

'KENDİLERİNİ MİLETİN SAHİBİ, HALKI MARABA SANIYORLAR'

AK Parti Zara İlçe Başkanlığı kongresinde konuşan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, CHP ve MHP'nin Sivas'ın ötesinde olmadığını söyledi. CHP'nin iktidar olma gibi bir talebi olmadığını, başarı kriterinin yüzde 30 oy oranını yakalamak olduğunu iddia eden Yılmaz, yüzde 30 ile iktidar olunamayacağını söyledi. Yılmaz, MHP'nin oy oranının ise yüzde 15 olduğunu ve iktidar talebinin olmadığını belirterek, 2015 seçimlerinde de halkın yine AK Parti'ye destek vereceğine inandığını ifade etti. Bakan Yılmaz şöyle devam etti:

"Demokrasi alanında, ekonomi alanında çok güzel şeyler yaptık. CHP'nin eleştiriye tahammülü yok. Meclis'te sayın Başbakanımız 'darbecisiniz' dedi, buna kızdılar. Kızmaya gerek yok. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. 'Ben darbeci değilim' diyor. İyi ama buna bakılır mı. Sen darbe yapan Sisi'yi tebrik edersen, halkının üzerine kimyasal silah kullanan Beşar Esad'ın yanında durup desteğini verirsen, Beşar Esad'ın yurdundan sürdüğü kızı görmeyip Türkiye'de dilenmek zorunda kalan Suriyeli kızı görüp, Beşar Esad'da bir kusur görmüyorsan ve hala kendinden farklı düşünenlere tahammül edemiyorsan ve en büyük tepkiyi gösteriyorsun. Bunlar, kendilerini milletin, devletin sahibi, geri kalan halkı da maraba sanıyorlar."

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra İmranlı ilçesine geçerek burada 5'incisi düzenlenen Ak Parti İlçe Başkanlığı seçimine katıldı. Burada da konuşan Bakan Yılmaz, "Eski Türkiye IMF'den borç alıyordu. Şimdi Amerika'dan tek kuruş yardım almıyoruz. Aksine dünyada milli gelire oranı açısından en fazla yardım eden ülke Türkiye. Miktar bakımından da dördüncü sıradayız." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cevdet Yılmaz Ak Parti Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title