Haberler

Bakan, Bayrağı Öpen Beren ile İkizi Ceren'e Bilgisayar Gönderdi

Güncelleme:

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Eskişehir'de bir iş yerinin önünde asılı Türk bayrağını defalarca öpen Beren Nafi Alsan ile ikizi Ceren Nur Alsan'a bilgisayar gönderdi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Eskişehir'in Mahmudiye İlçesi'nde bir işyerinin önünde asılı Türk bayrağını defalarca öpen 8 yaşındaki Beren Nafi Alsan ile ikizi Ceren Nur Alsan'a birer dizüstü bilgisayar gönderdi. İkizlere bilgisayarlarını Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna teslim etti.

TÜRK BAYRAĞINI DEFALARCA ÖPTÜ

Mahmudiye Atatürk İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Beren Nafi Alsan, Işıklar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde geçen 23 Nisan'da yürürken yanında bulunan ikizi Ceren Nur Alsan'ın yüzüyle dokunduğu bir işyeri önüne Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle asılan Türk bayrağını elleriyle tutup defalarca öptü. Beren Nafi'nin bayrağı öpme anı, Mustafa Arslan'a ait işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Mustafa Arslan'ın sosyal medyada yayınladığı bu görüntüler çok yoğun ilgi gördü, herkesi duygulandırdı. Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan Beren'i davranışından dolayı kutlayıp çeşitli hediyeler ile Türk bayrakları verdi.

BAKAN İKİ KARDEŞE BİLGİSAYAR GÖNDERDİ

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz da Beren Nafi Alsan ile ikizi Ceren Nur Alsan'a teslim edilmek üzere Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna'ya birer dizüstü bilgisayar gönderdi. Vali Tuna da bugün annesi Şermin Alsan, Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ve sınıf öğretmenleri Mevla Cavdar'la birlikte makamında kabul ettiği Berin Nafi Alsan ile ikizi Ceren Nur Alsan'a bakan Yılmaz'ın gönderdiği dizüstü bilgisayarları teslim etti.

"BÜTÜN ÇOCUKLARIMIZ DUYARLI"

Vali Tuna yaptığı konuşmada şöyle dedi:

"Beren, yaptığı güzel hareket ile büyük bir gurumuza vesile oldu. Milli Savunma Bakanımız İsmet Yılmaz da çocuklarımıza birer tane dizüstü bilgisayar gönderdi. Şimdi bilgisayarlarını kendilerine teslim ediyoruz. Eskişehir'imizde ve Mahmudiyemizde inanıyoruz ki bütün çocuklarımız böyledir. Ancak Beren ve ikizi kameralara takılarak meşhur oldular. Ama biz biliyoruz ki bütün çocuklarımız aynı şekilde duyarlı, bilinçli, vatanına, milletine bağlı, yüreğinde vatan sevgisi, bayrak sevgisi olan çocuklarımız. Öğretmenlerimiz bu şekilde çocuklarımızı yetiştiriyor. Ailelerimiz de bu konuda oldukça bilinçliler."

VALİ OLACAKMIŞ

Daha önce gazetecilere büyüyünce mimar olmak istediğini söyleyen Beren Nafi Alsan, fikrini değiştirdiğini belirterek vali olmak istediği söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güngör Azim Tuna Mahmudiye Eskişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç?
500

Yorumlar (3)

DARA:

ULUSAL RENKLERİNİ TAŞIYAN KÜRT ÇOCUKLARINA KURŞUN. . . BAYRAĞINI ÖPEN '' TÜRK '' ÇOCUĞUNA KÜRTLERİN ÖDEDİĞİ VERGİ İLE ALINAN LAPPY GÖNDERİN. . YUPPYYyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy !

0
2
yanıtYanıtla
harbi:

oy oydur sömüren sabıyı. . .

0
0
yanıtYanıtla
BAŞKAN:

yuppppy ya zorunuza mı gitti . Sadece sen vergi veriyorsun ya!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title