Haberler

Bakan Yılmaz: AK Parti Kimi Aday Gösterirse Milletimiz Arkasında Duracak (2)

Sivas BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ak Parti Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin, Ali Turan ve Sivas Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı ile birlikte Kangal ilçesinde yeniden belediye başkanı seçilen Mehmet Öztürk'ü ziyaret etti.

Sivas BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Ak Parti Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin, Ali Turan ve Sivas Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı ile birlikte Kangal ilçesinde yeniden belediye başkanı seçilen Mehmet Öztürk'ü ziyaret etti. Bakan Yılmaz Öztürk'e hayırlı olsun dileklerinde bulanarak daha sonra beraberindekilerle birlikte il merkezine geçti. Bakan Yılmaz, dün sabah saatlerinde mazbatasını alarak Sivas Belediye Başkanlığı görevini devralan Sami Aydın'ı da makamında ziyaret etti. Bakan İsmet Yılmaz burada yaptığı konuşmada, Ak Parti hükümetinin çalışmalarından bahsederek en büyük hizmetlerinin 'çözüm süreci' olduğunu ifade etti. Bakan Yılmaz, şöyle  konuştu: "Anaların çığlığına ses verildi. Bir yıldan fazladır hiç bir ailenin ocağına ateş düşmüyor. Bakın Ak Parti'nin dışında Diyarbıkar'da, Şırnak'ta veya Batman'da, Siirt'te, Hakkari'de diğer partilerin aldıkları oy 0.1. Sıfır noktanın altında olan bir muhalefet partinin o bölgeye barış getirebilmesi mümkün mü? O bölgenin halkını anlayabilmesi mümkün mü? Elini uzatsa elini tutan kimse olabilir mi? O bölgedeki insanların telaplerinin Ankara'ya aktarılabilmesi mümkün mü? İşte Ak Parti milli bütünlüğünü teminatıdır. ve ülkemizin çimentosunun teminatıdır. Milletimiz bundan dolayı da Ak Parti'yi tercih etti."

Türkiye'ye tezgah kurulduğunu ifade eden Bakan Yılmaz, şöyle devam etti: "Bu dönem hiç bir dönemde olmadığı kadar milli iradaye karşı saldırı yapıldı. İçeriden ve dışarıdan tezgah kuruldu. Bu tezgahla, bu ülkenin yöneticilerinin kim olacağına adeta ülke dışından karar verilir haldeydi. Hepiniz hatırlarsınız, Ekim'de birileri bir araya gelmiş. İstanbul'un belediye başkanı bu olsun, işte Aralık'ta, Ekim'de, Ocak'ta, Şubat'ta milletvekilleri bu olacak, bakanı bu olacak, başbakanı bu olacak diye kendileri tayin ediyorlardı. İşte bu 30 Mart'ta yapılan seçimde milletimiz şuna karar verdi; Bu ilin belediye başkanına ben karar veririm, milletvekiline ben karar veririm." Yapılan konuşma sonrasında Belediye Başkanı Sami Aydın, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'a plaket verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cevdet Yılmaz Ak Parti Sivas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title