Haberler

Bakan Yılmaz, Adıyaman Seçim Koordinasyon Merkezinin Açılışını Yaptı

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Adıyaman Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Adıyaman Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın yanı sıra AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti Adıyaman milletvekili adaylarından Adnan Boynukara, Halil Fırat, İclal Yalçın Tutuş, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen ve çok sayıda parti üyeleri katıldı.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, yaptığı konuşmada, "Hükümetimiz için tek tek herbirimiz için Adıyaman çok değerlidir. Bu bölgede bir huzur adasıdır Adıyaman. Bu bölgenin geleceği için bir teminattır Adıyaman. Adıyaman ve Adıyaman'ımızın değerleri bu bölgenin geleceğidir. Adıyaman maneviyatıyla, Adıyaman çalışkanlığıyla Adıyaman bütün güzellikleriyle bu bölgeyi geleceğe taşıyacak inşallah. Bizlerde Adıyaman'a, hizmet etmeye devam edeceğiz. Sulama projelerimizle, üniversiteye vereceğimiz desteklerle Nissibi köprüsü gibi büyük alt yapı projelerimizle bütün gayretimizle Adıyaman'ımızın kalkınması için Adıyaman'ın gelişmesi için destek olmaya devam edeceğiz. Son 12 yılda Adıyaman'a 2015 fiyatlarıyla söylüyorum; 10.4 Milyar Türk Lirası yatırım ve destek verdik. Bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Adıyaman'a Adıyamanlılara ne yapsak azdır. İnşallah elimizden geldiğince daha fazla destek sağlayacağız AK Parti özgürlükleri genişletti. Anadilden, baş örtüsüne kadar bir çok alanda özgürlük alanlarımızı genişletti. AK Parti dış politikada itibarımızı arttırdı. Mazlum haklara sahip çıktı. Suriye'den gelen kardeşlerimize AK Parti sahip çıktı. Bundan sonrada sizlerden aldığımız güç ile sizlerden aldığımız destekle Allahın izniyle bu politikalarımızı devam ettireceğiz. Bakın Kılıçdaroğlu, diğer partiler olmayan kaynakları dağıtıyorlar. Habire ona buna sözler veriyorlar. Sanki biz bunları geçmişte görmemişiz gibi. Büyüklerimiz gençlerimize daha önceki Türkiye'yi anlatsın. Hastanelerde çektiğiniz çileleri, yollarda çektiğini çileleri anlatın. Özgürlüklere nasıl müdahale edildiğini anlatın. 28 Şubat'ı anlatın. Sizler anlatırsanız gençlerimiz bunu daha iyi anlar. ve gençlerimiz o eski Türkiye'yi bilsin. Bir daha o eski Türkiye'ye o koalisyon yapılara, o istikrarsız yapılara inşallah geri dönmeyelim. AK Parti icraat partisidir. AK Parti demokrasi partisidir. AK Parti hizmet partisidir. Bizler başkaları gibi sloganlar atmıyoruz. Biz iş yapıyoruz. İdeoloji partisi değiliz biz. Boş laflara bu milletin karnı tok. Biz inşallah önümüzdeki süreçte planlı, programlı bir şekilde projelerimizi, politikalarımızı birer birer hayata geçireceğiz. Ama sizlerden destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen ise, "Eski Türkiye zihniyetini terk ederek yeni Türkiye vizyonuna sahip çıkmak. Şuan ki, seçim özgür, hür ve güvene yürüme seçimidir. Hizmetleri hepimiz biliyoruz, ekonomiden tutunda sağlıkta, ulaşıma, sanayiye kadar hepimiz hissediyoruz. Çalışmalarımız saymakla bitmez. Bizler bu seçimde sizlerden destek bekliyoruz. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın da, "Yeni Türkiye dedik. ve yeni Türkiye 7 Haziran'da, sizlerin duası ve desteğiyle ikinci yarıyı hep birlikte başlatmaya hazır mısınız? Bu yeni Türkiye'de, o eski Türkiye'nin kalıntıları olmayacak. Artık tüm mazlumların, tüm mağdurların umudu, yangın yerine dönen bu coğrafyanın tek umudu, AK Parti iktidarı olacak, Ahmet Davutoğlu olacak, sizler olacaksınız, bizler olacağız. Davamızın o kurucu liderine bu milletin o kurtuluş reçetesine o AK Parti kurucusuna Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'a, buradan selamlarımızı ve saygılarımızı gönderiyoruz. Bu partinin ilk kurulduğu andan bu yana çok seçim yaşadık. Çok günler geçirdik. Her seçimde her an başımızı dik alnımız ak bir şekilde Ankara'ya gönderdiniz. Bizlerde sizlere mahcup olmamak adına hasta halimizle dahil sizlere nasıl hizmet ederiz dedik, gecemizi gündüzümüze kattık yeni Türkiye'yi yeni Adıyaman'ı hep beraber inşa edeceğiz inşallah. Bizler her zaman her daim Adıyamanlı olmaktan Adıyamanlılara hizmet vermekten onur duyduk gurur duyduk" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti Adıyaman Milletvekili Adaylarından, Adnan Boynukara, Halil Fırat, İclal Yalçın Tutuş, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen tarafından AK Parti Adıyaman Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını gerçekleştirildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Yılmaz Adıyaman Cevdet Yılmaz Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

aydın adıyamanlı:

adıyaman olarak birşey görmedik bizi salakmı sanıyorsun. bakan efendi çevre illere gidecek düzgün bir yolunuz bile yok. diğer ilerde mezralara bile düble yol yapıldı alın 25 bin tl. maaş emeklide 8500 tl. maaş boş ver koyunlar aç kalsın.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title