Haberler

Bakan Yıldız, Semt Polikliniği Protokol İmza Törenine Katıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'de Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği ve merkez Melikgazi Belediyesi işbirliğinde yapılacak olan, semt polikliniğinin protokol imza törenine müşahit olarak katıldı.

Kayseri Valiliği'nde düzenlenen imza törenine, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Vali Orhan Düzgün, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ahmet Gödekmerdan ve protokol üyeleri katıldı. Türkiye'nin sağlık politikası alanında yürüttüğü politikaların, dünyanın birçok ülkesine örnek olduğunu belirten Bakan Yıldız, "Bunu yalnızca Türkiye'de hükümet olarak değil, aynı zamanda dünya sağlık örgütü de söylüyor. Bir ahenk içerisinde zaman zaman özel sektörle, hayırseverlerimizle, sivil toplum örgütlerimiz ve belediyelerimizle beraber, Türkiye'nin sağlık problemini hep beraber aşmış olacağız. En ücra köşelere varıncaya kadar, yaygınlaşması için uğraşıyoruz. İnşallah bölge hastanemiz de aynı şekilde hizmete girecek" dedi.

Çevre kirliliğine de değinen Bakan Yıldız, dünya çevre örgütlerinin hazırladığı raporlarda, Türkiye'nin, dünyayı kirletmediğinin belirtildiğini söyledi. Çöplerin arıtılmadığı il sayısının da az kaldığını ifade eden Yıldız, şöyle konuştu:

"Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak, Dünya Çevre Günü'nü de kutlamamız lazım. Çevreye rağmen değil, çevreyle beraber geliştirdiğimiz projelerin daha temiz bir dünya, daha güzel bir gelecek için hep beraber gayret edeceğimiz bir noktada olması lazım. Dünya çevre örgütlerinin hazırlamış olduğu raporlarda, Türkiye'nin dünyayı kirletmediği özetlendi. Biz Enerji Bakanlığı, kalkınma ve sanayileşme olarak da böyle bir yapının içerisinde olmayacağız. Çevreyle beraber geliştirebileceğimiz çok proje var. Hatta çevrenin işini kolaylaştıracak çok projemiz var. Bugün, hemen hemen her ilde, çöp tesislerinin gerek kokusu, gerekse de bütün çevre kirliliğiyle beraber, çöplerin arıtılmadığı il sayımız çok az kaldı. Onlar da mutlaka tamamlanacaktır. En son Amasya ve Sivas'ta açılışlarını yaptık. Çevreyle beraber enerjiyi geliştireceğiz."

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Ahmet Gödekmerdan da yapılacak olan semt polikliniğinin 3 katlı ve 650 metrekare oturum alanı bulunduğunu, toplamda ise 2 bin metrekare kapalı alana sahip olan bir bina olacağını dile getirdi.

Bölgede yaşayan 100 bin kişiye hizmet sunulacağını vurgulayan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise "O bölgede 100 bin nüfus bulunmaktadır. İldem, Beyazşehir, TOKİ ve Koramaz Vadisi diye bilinen Gesi bölgesi ve aynı zamanda Mimar Sinan bölgesini de içine alan bir bölge. Oradaki insanların hizmeti en kısa zamanda alması gerektiğine inanıyorum. Bu projede emeği geçen herkese de çok teşekkür ederim" diye konuştu. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Taner Yıldız Melikgazi Türkiye Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title