Haberler

Bakan Yıldız Kayseri'de Ziyaretlerde Bulundu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri’de bir dizi ziyarette bulunarak, Kocasinan Belediyesi kurban kesim yerini gezdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'de bir dizi ziyarette bulunarak, Kocasinan Belediyesi kurban kesim yerini gezdi.

Kurban Bayramı öncesi Kayseri'ye gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, önce Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ni ziyaret etti. Yıldız, her zaman gazi ve şehit ailelerinin yanında olacaklarını belirtti. Ardından Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret eden Bakan Yıldız, daha sonra huzurevini ziyaret ederek, yaşlılara karanfil verdi. Huzur evi ziyaretinin ardından Bakan Yıldız, 75. Yıl Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Bakan Yıldız, burada öğrencilerin tiyatro gösterisini neşe ile izledi.

Bir diğer ziyareti Kartal Şehitliği'ne yapan Bakan Yıldız, şehit olan askerlerin kabirlerine karanfil bırakarak, şehit ailelerinin yakınlarına başsağlığı diledi. Bakan Yıldız, ardından Kocasinan Belediyesi tarafından yaptırılan kurban kesim yerinde incelemelerde bulundu. Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kurban kesim alanında yaptıkları çalışmalar ile ilgili olarak Bakan Yıldız'a bilgi verdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kocasinan Belediyesi Kurban Bayramı Taner Yıldız Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
title