Haberler

Bakan Yıldız, CHP Bürosunu Ziyaret Etti

Bakan Taner Yıldız, Kayseri'de Gazeteciler Cemiyeti ile alt kattaki CHP Kayseri milletvekili adayı Çetin Arık'ın bürosunu ziyaret ederek, "Nezaketli ve zarafetli bir seçim dönemi arzuluyoruz" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'de Gazeteciler Cemiyeti ile alt kattaki CHP Kayseri 2'nci sıra milletvekili adayı Çetin Arık'ın bürosunu ziyaret ederek, "Nezaketli ve zarafetli bir seçim dönemi arzuluyoruz" dedi.

CHP 2'nci sıra milletvekili adayı Çetin Arık'ın Gazeteciler Cemiyetinin hemen alt katındaki seçim bürosunu ziyaret eden Bakan Taner Yıldız, Arık'a başarılar diledi. Seçim bürosunun kapısında Bakan Yıldız'a "Hoş geldiniz. Bu bir yarış. Seçmen kimi arzu ederse onu seçer" diyen CHP'li adayın bürosunda bir süre oturan Bakan Taner Yıldız, "Demokrasinin en güzel yanı bu Tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Centilmence ve nezaket içinde geçen seçimleri her zaman destekliyoruz. Demokratik yarış içinde elbette kazanan ve kaybedenler olacak, Hepimiz ülkemize hizmet için yola çıktık. Amacımız hepimizin aynı" diyerek, daha sonra bir üst katta bulunan Gazeteciler Cemiyetine çıktı.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya'nın gazetecilerin yıpranma hakkının kaldırılması ve Anadolu'daki cemiyetlerin de Basın İlan Kurumu gelirlerinden İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa Adana'daki cemiyetler gibi pay almasını isteklerini dinleyen bakan Yıldız, şöyle konuştu:

"Gazeteciler Cemiyetine gelirken 4'üncü kattaki CHP adayı Çetin Arık'a başarılar diledik. AK Partiye yakışan da odur. Egemen Bağış bakanımız İstanbul'da bir seçim çalışmasında CHP bürosuna uğruyor. Tokalaşmamakla alakalı bazı sıkıntılar çekmiş, onu anlattı. Ama artık bunların hem Kayseri'de hem Türkiye'de yaşanmaması lazım. Centilmenlik içinde seçim çalışmalarının yürütülmesi gerekir. Seçim zamanında basın mensuplarının çok fazla yoğun mesai yaptıklarını görüyoruz. Gece- gündüz demeden koşturuyorlar. Kazasız belasız bir seçim dönemi diliyoruz. Centilmence, bu seçim dönemini geçirir. Nezaket ve zarafetli bir seçim dönemi arzuluyoruz. İnşallah da böyle tamamlarız. Ak Parti bu konuda üzerine düşeni fazlasıyla yapacaktır. "

BAKAN SİMİT-KAŞAR YEDİ

Genç gazetecilerin Gençlik ve Spor Bayramını kutladığını belirten Taner Yıldız, daha sonra kendisine eşlik eden Ak Parti milletvekili adayları Mustafa Elitaş, Yaşar Karayel, Ahmet Öksüzkaya, Pelin Gündeş Bakır, İsmail Tamer, Murat Cahit Cıngı ve Mehmet Adıgüzel'le birlikte ikram edilen simit ve kaşar peynirinden yedi. Yıldız, "Bu ne güzel sürpriz. Öğrencilik yıllarımız aklımıza geldi" dedi.

- Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title