Haberler

Bakan Yıldırım, Malatya'daki Tesisin Açılışını Canlı Yayınla Yapacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Malatya TCDD 5.Bölge Müdürlüğü'nde yapımı tamamlanan Tekerlek Tornası Tesisi'nin açılışını canlı yayında katılacağı törenle gerçekleştirecek.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Malatya TCDD 5. Bölge Müdürlüğü'nde yapımı tamamlanan Tekerlek Tornası Tesisi'nin açılışını canlı yayında katılacağı törenle gerçekleştirecek.

TCDD 5. Bölge Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Bakan Yıldırım ile birlikte Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Afyon'dan canlı yayınla katılacağı törenle 21 Eylül Cumartesi günü saat 10.30'da Malatya Garı'nda da tören yapılacak.

Törende Malatya'da yapımı tamamlanan CNC Kontrollü Zemin Altı Tekerlek Tornası Tesisi'nin faaliyete başlaması da bulunuyor. Bakan Yıldırım'ın açacağı tesisle demiryolu araçlarının tekerlek, boji gibi aksamlarının bakımlarının modern tekniklerle yapılacağı kaydedildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Binali Yıldırım Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title