Haberler

Bakan Yazıcı Yağmur Nedeniyle Zor Anlar Yaşadı

Çeşitli programları nedeniyle Eminönü'ne gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ak Parti seçim standını ziyaret ettiği sırada aniden bastıran sağanak yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı. Yazıcı, korumaları ve stant görevlileriyle birlikte şiddetli yağmurdan korunmak için kapalı kasa seçim kamyonetine bindi ve yağmurun dinmesini bekledi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ak Parti seçim standı ile Mısır Çarşısı esnafını ziyaret etmek için geldiği Eminönü'nde şiddetli yağmur nedeniyle zor anlar yaşadı. Yazıcı, aniden bastıran yağmurdan korunmak için korumaları ve stant görevlileriyle birlikte seçim kampanyası için hazırlanan kapalı kasa kamyonete bindi. Programına kısa bir ara veren Yazıcı burada yaklaşık 20 dakika yağmurun dinmesini bekledi.

Yağmurun şiddeti Bakan Yazıcı'yı hayrete düşürdü. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yazıcı yağmuru zevkle izlediğini söyledi. Bir gazetecinin "Yağmur nedeniyle mağdur oldunuz mu" şeklindeki sorusuna Yazıcı, "Hayır mağdur olmadım. Yağmur berekettir, su hayattır. Yağan yağmurun, akan suyun kimseye zarar vermeden akışını sağlamak belediyelerin ve yerel yönetimlerin işidir. Allah yağmurdan, sudan, bereketten eksik etmesin" diye yanıt verdi.

MISIR ÇARŞISINI ZİYARET ETTİ

Yağmurun dinmesinin ardından Bakan Yazıcı programına kaldığı yerden devam etti. Mısır Çarşısı esnafını ziyaret eden Yazıcı, burada vatandaşlarla bol bol resim çektirdi. Programı nedeniyle gazetecilere açıklamalarda bulunan Yazıcı, cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle Eminönü'nde ziyaretlerde bulunduğunu kaydetti. Türk ekonomisinin büyümesinde esnafın, tüccarın, sanayicinin önemli bir rol oynadığına dikkat çeken Yazıcı, "Bizim kaynaklarımızı büyüten, yani millete ait kasayı büyüten esnaf, sanatkardır, tüccardır, sanayicidir. Yani ekonomik hayatın aktörleridir. Bunlar ne kadar çok kazanırlarsa o kadar çok vergi öderler. Verginin çoğalması millete ait kasanın büyümesidir. Büyüyen kasa da yaptığımız projelerin hayata geçirilmesidir" dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİNE DEĞİNDİ

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Yazıcı, "Önümüzdeki pazar günü yapılacak seçimler ile Türkiye'de bir ilki yaşayacağız. İlk defa milletimiz sandığa giderek kullanacağı oyla kendi cumhurbaşkanını seçecek. Ziyaretlerimizin bir amacı da cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle insanlarımızla hasbihal olmaktır" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ak Parti Eminönü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title