Haberler

Bakan Yazıcı, Belediyeye Ait İftar Çadırında Vatandaşlarla Yemek Yedi

Güncelleme:

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Artvin'de belediyeye ait iftar çadırında vatandaşlarla iftar yaptı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Artvin'de belediyeye ait iftar çadırında vatandaşlarla iftar yaptı.

Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan'ı ziyaret eden Yazıcı, ilçenin sorunları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yazıcı daha sonra esnaf ziyaretleri yaparak vatandaşlarla sohbet etti.

Murgul ilçesinde de Belediye Başkanı Hasan Çavuş'u ziyaret eden Yazıcı, kent merkezinde belediyenin iftar çadırına konuk oldu.

Bakan Yazıcı, iftar sonrası yaptığı konuşmada, hükumetlerinin her zaman insana önem verdiğini, sosyal hayata ilişkin olarak sürekli çalışmalar gerçekleştirdiklerini vurguladı.

İsraf konusunda çok duyarlı olunması gerektiğini belirten Yazıcı, "Dünyada onca insan yoksulluk içindeyken israf konusuna özen göstermeliyiz. Tasarruflu davranmalıyız. Özellikle ülkemizde ekmek israfı konusunda daha hassas olmalıyız" dedi.

Yazıcı, engelliler için yaptıkları bazı çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Cumhurbaşkanı seçimlerine az bir süre kaldığını ifade eden Bakan Yazıcı, "Milletimiz ilk defa cumhurbaşkanını doğrudan sandığa giderek seçecek. Türkiye'nin geleceğini, gelecek nesilleri düşünerek sandığa gidelim" diye konuştu.

-İftar çadırı

Kaynak: AA / Güncel

Hasan Aslan Borçka Artvin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title