Haberler

Bakan Yazıcı, aday tanıtım toplantısıa katıldı -

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, "Partimiz, 11 yılı aşkın süredir Türkiye'nin yönetim sorumluluğunu üstlenmiş ve milletten aldığı egemenliği hiçbir arızaya saptırmadan, yabancı unsurların müdahalesine maruz bırakmadan, emanetçi edasıyla, kuyumcu hassasiyetiyle Türkiye'yi yönetiyor" dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, "Partimiz, 11 yılı aşkın süredir Türkiye'nin yönetim sorumluluğunu üstlenmiş ve milletten aldığı egemenliği hiçbir arızaya saptırmadan, yabancı unsurların müdahalesine maruz bırakmadan, emanetçi edasıyla, kuyumcu hassasiyetiyle Türkiye'yi yönetiyor" dedi.

Bakan Yazıcı, 19 Mayıs Spor Salonu'nda partisince düzenlenen "Trabzon Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin başarısının arkasında her zaman millet olduğunu belirterek, milletin bu sevgisine karşılık olarak onları hiçbir zaman mahcup etmediklerini söyledi.

Türkiye'de değişim ve dönüşümün her alanda gerçekleştirildiğini vurgulayan Yazıcı, "Partimiz, 11 yılı aşkın süredir Türkiye'nin yönetim sorumluluğunu üstlenmiş ve milletten aldığı egemenliği hiçbir arızaya saptırmadan, yabancı unsurların müdahalesine maruz bırakmadan, emanetçi edasıyla, kuyumcu hassasiyetiyle Türkiye'yi yönetiyor. Millet, bugüne kadar yapılan seçimlerde gerçekten engin sevgisiyle AK Parti kadrolarını egemenlik hakkını kullanmak için yetkilendirdi. Aziz milletimizi hiçbir zaman mahcup etmedik. Türkiye'de her alanda değişim ve dönüşümü hep birlikte gerçekleştirdik. Nasıl yaptınız, bu başarının arkasında ne var diye soranlar oldu. Bir defa başarının arkasında, aziz milletimiz var, milletin seçimlerde sağladığı güven ve istikrar var. Bunun altını kalın bir şekilde çizmek gerekiyor" diye konuştu.

Yapamayacakları hiçbir vaatte bulunmadıklarını dile getiren Yazıcı, popülizme kaçmadan hizmet ettiklerini vurgulayarak, "Doğruya doğru, haksıza haksız dedik. Bizlerin iş görme süresiyle alakalı yaptıklarımızın merkezinde insan var. Bunu asla unutmayalım. İnsanı görmeyen, gözetmeyen, dikkate almayan hiçbir oluşumun başarma şansı yok. Osmanlı Devleti'ni kurana, Şeyh Edebali'nin nasihatı öyle değil midir? İnsanı yücelt ki devlet yücelsin. İşte o özdeyiş bizim de şiarımız oldu ve öyle yürüdük" ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin daha etkin hizmet üretme konusunda yenilikler getirdiğini belirten Yazıcı, millete ait kaynaklar konusunda büyük hassasiyet gösterdiklerini dile getirerek, şunları söyledi:

"İktidarımız zamanında topraktan mazot fışkırmadı. Yaptığımız ödemenin üçte birini, enerji ihtiyacımızı karşılamak için ödüyoruz. Bu da yaklaşık 59 ile 60 milyar dolar. Sanayi büyüyünce, üretim alanları genişleyince enerjiye olan ihtiyacımız da arttı. Böyle bir Türkiye'yi sevk ve idare ediyoruz. Elbette ki bu başarı, hepimizin başarısı. AK Parti ailesi olarak herkesin bu başarıda zerre kadar da olsa katkısı var. Bu bakımdan, bu aday tanıtım toplantısını fırsat bilerek kuruluşundan bu yana AK Parti ailesine, siyasi kadrolarımıza, maddi ve manevi duası ya da parasıyla destek olan ve ahirete göç etmiş bütün kardeşlerimizi minnetle ve rahmetle anıyorum."

Yazıcı, belediye başkan adaylarının belirlenmesi konusunda AK Parti'nin yaptığı çalışmaları anlatarak, "Adaylık sürecinde Türkiye'de AK Parti'yle siyasal katılım anlamında yarışacak başka hiçbir siyasi oluşum yok. Merkez yoklaması ile belirledik ama teşkilatların görüşlerini ve önerilerini teşkilat yoklamasıyla tespit ettik. Anketler ve araştırma araçlarını devreye sokuyoruz. Sonuçta adaylıkları kesinleştirince partimizin iç hukuku ve siyasal anlayışı itibarıyla bütün aday adaylarımızın oluşturulmuş kararın önünde, arkasında ve yanında olması lazım. Kendi özelimizde eşimiz, çocuğumuz yakınlarımızla oluşturduğumuz hassasiyetimiz neyse siyasal ailemiz olan AK Parti'de de birbirimizle olan ilişkiler de aynı düzeyde olması lazım" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, belediye başkan adayları tanıtıldı. Tanıtım sonrasında, Bakan Yazıcı, AK Parti Trabzon milletvekilleri Aydın Bıyıklıoğlu, Safiye Seymenoğlu, Faruk Nafiz Özak, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal ve AK Parti Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar, belediye başkan adaylarıyla toplu fotoğraf çektirdi.

- AK Parti'nin Trabzon'daki belediye başkan adayları

AK Parti'nin Trabzon'daki belediye başkan adayları şöyle:

"Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu (Trabzon), Ahmet Metin Genç (Ortahisar), Şefik Türkmen (Akçaabat), İbrahim Sağıroğlu (Yomra), Orhan Bıçakçıoğlu (Beşikdüzü), Osman Beşel (Tonya), Muhammet Balta (Vakfıkebir), Koray Koçhan (Maçka), Fehmi Cengiz (Şalpazarı), Salim Sarıalioğlu (Of), Salih Bakal (Düzköy), Mehmet Nuhoğlu (Hayrat), Ahmet Tekke (Köprübaşı), Coşkun Yılmaz (Çarşıbaşı), Hanefi Tok (Çaykara), Erdem Şen (Arsin), Mehmet Aşık (Dernekpazarı), Rahmi Üstün (Sürmene), Recep Çebi (Araklı)."

-hayati yazıcı

Kaynak: AA / Politika

Ak Parti 19 Mayıs Trabzon Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title