Haberler

Bakan Yardımcısından Ekinci'ye Ziyaret

Güncelleme:

Çeşitli temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'yi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yavuz, İŞKUR İl Müdürü Necdet Karasevda, SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Danışmanı Kaynan İnal ve beraberindeki heyet ile birlikte Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'yi makamında ziyaret eden Bakan Yardımcısı Etyemez, başarı dileklerinde bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek kendilerini ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez'e ve beraberinde gelen heyete teşekkür etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez ve beraberindeki heyet daha sonra Eyyübiye Belediyesi'nden ayrıldılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Halil Etyemez Şanlıurfa Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title