Haberler

Bakan Yardımcısı Erdem Düzce'de

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Düzce’nin eğitim sorunlarını en kısa sürede çözmek için ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, Düzce'nin eğitim sorunlarını en kısa sürede çözmek için ellerinden geleni yaptıklarını kaydetti. Düzceli öğrenci ve velilere müsterih olun telkininde bulunan Erdem " Düzce'yi önemsiyoruz" dedi.

Düzce Valisi Zülkif Dağlı ise Milli Eğitim Bakanlığından bu güne kadar ne talep ettilerse aldıklarının altını çizdi.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem Annem varsa bende varım projesinin startını vermek üzere Düzce'ye geldi. Erdem ilk olarak Düzce Valisi Zülkif Dağlı'yı makamında ziyaret etti.

Erdem Burada yaptığı açıklamada eğitim kalitesini arttırmak adına yapılan çalışmaların Düzce özelinde de çok iyi durumda olduğunu belirterek "Düzce'ye okuma kampanyasını başlatmak üzere geldik. Milli Eğitim Bakanlığı olarak Türkiye'de eğitimin kalitesini arttırmak adına yapılan çalışmalar Düzce ilimiz özeline baktığımızda da çok iyi bir durumda. Son 14 yılda neredeyse Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan derslik sayısı kadar derslik yapıldı. Düzce'nin 2 bin civarında öğretmeni varken bizim dönemimizde bu sayı 4 bin 700'lere ulaştı. Bizim dönemimizde yüzde 66 atama yapıldı. Düzce'de devamı eden yatırımlarımız var. Yaklaşık 20 proje. Bakanımız, Valimiz, Milletvekillerimiz tüm siyasiler Düzce konularına çok hakimler. Çarşamba günü Milli Eğitim Bakanlığı ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının bir protokolünde sayın Valim, Milli Eğitim Bakanımıza buranın konularını iletmek üzere dosyalarını getirmişti. Düzce milli manevi değerleri ile önemli bir ilimiz. Buradaki 70 bine yakın öğrencimiz ve velileri müsterih olsunlar. Bakanlık olarak Düzce'nin ihtiyaçlarını birlikte daha kısa sürede çözmek adına elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Vali Zülkif Dağlı ise Milli Eğitim Bakanlığının bu güne kadar hiç bir taleplerini geri çevirmediğini söyleyerek "Sayın Bakan Yardımcımız bizi bu önemli günümüzde yalnız bırakmadı. Annem varsa bende varım projesini başlatacağız. Ardından Valiliğimiz yanındaki Bilim Merkezimizin açılışı yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığına ilimize olan özel ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ne istesek veriliyor. Geçtiğimiz günlerde Bakanımıza Akçakoca Fen lisemizi tekrar hatırlattık. Ek yatırımlarımızı hatırlattık. Bakanımız sağ olsunlar hemen destek vereceklerini belirttiler" şeklinde açıklama yaptı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zülkif Dağlı Orhan Erdem Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title