Haberler

Bakan Yardımcısı Coşkunyürek, Muğla'da İncelemelerde Bulundu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Muğla ve ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Muğla ve ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz ve Menteşe ilçelerinde bakanlığın yürüttüğü çalışmaları inceleyen Coşkunyürek, ilgililerden bilgi aldı.

Coşkunyürek, AK Pati Muğla Milletvekilleri Nihat Öztürk ve İl Başkanı İhsan Küreci ile Dalaman-Acıpayam yolu, Dalaman-Ortaca karayollarındaki kavşak ve sinyalizasyonlar ile Köyceğiz Devlet Hastanesi önünde yapılması planlanan kavşak çalışmaları hakkında karayolları İzmir ve Antalya bölge müdürlerinden bilgi aldı.

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta milletvekil Hasan Özyer ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ı ziyaret ederek, bölgeye yapılması planlanan ve yapımı devam eden çalışmalar için rapor sunduklarını anımsattı.

Bakan Yıldırım'ın sorunların yerinde tespiti ve çözümü için Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek'i Muğla'ya gönderdiğini belirten Öztürk, "Özellikle her yıl çok sayıda kazanın yaşandığı Akyaka Kavşağı'nda incelemelerde bulunduk. Burada şu an çalışmaları başlayan bir köprülü kavşak projemiz var. Buradaki çalışmalar incelenerek bilgi alındı. Gökçe Mahallesi'nde vatandaşlarımızın sinyalizasyon talebi vardı. Bununla ilgili de yerinde tespit yaptık" dedi.

Öztürk, Muğla'daki Tıp Fakültesi Hastanesinin de yakında hizmete açılacağını hatırlatarak, "Burada da yol ve kavşak sorunu var. Burada yapılması planlanan çalışmaları görüşerek bilgi alışverişinde bulunduk" diye konuştu.

Milletvekili Öztürk, Muğla için büyük önem arz eden projelerin kısa sürede tamamlanması ve vatandaşların rahatı için çalışmaların süreceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Yüksel Coşkunyürek Nihat Öztürk Dalaman Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title