Haberler

Bakan Ünal Kemer Standını Ziyaret Etti

Ukrayna’nın Kiev şehrinde düzenlenen Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı’ndaki (The Ukrayna İnternational Travel & Tourism Show UITT2016) Kemer standını ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’a Belediye Başkanı Mustafa Gül tarafından, Caretta Caretta Magneti hediye edildi.

Ukrayna'nın Kiev şehrinde düzenlenen Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'ndaki (The Ukrayna İnternational Travel & Tourism Show UITT2016) Kemer standını ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'a Belediye Başkanı Mustafa Gül tarafından, Caretta Caretta Magneti hediye edildi.

Bu yıl. 22. kez kapılarını açan Kiev Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı 2016'da Kemer Belediyesi stant açtı. Standı ziyaret edenlere Kemer Belediye Başkan Mustafa Gül Kemer hakkında bilgi verdi. Fuar açılışına katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal da Kemer Standını ziyaret etti. Başkan Gül, Bakan Ünal ile görüşerek Caretta Caretta magneti hediye etti. Turizm Bakanı Ünal da Kemer için her türlü desteğe hazır olduklarını ifade ederek, Antalya ve özellikle Kemer bölgesinin sektördeki önemine dikkati çekerek her türlü desteği vereceğini söyledi.

Kemer standını ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'a bilgi veren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Ukrayna Fuarına bu sene Türk şirketlerinin ilgisinin geçen yıllara oranla daha yüksek olduğunu, fuarın ilk günün Kemer için çok iyi geçtiğini söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Gül Mahir Ünal Ukrayna Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title