Haberler

Bakan Tüfenkci, Sınır Kapısı ve Gümrük Sahasında İncelemelerde Bulundu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin İshak Paşa Sarayı ziyaretinden detay Bakan Tüfenkci'nin konuşması Bakan Tüfenkci'nin Gürbulak Sınır Kapısı'ndaki ziyaretinden detaylar Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Ağrı'da Bakan Tüfenkci, Gürbulak Sınır Kapısı ile Doğubayazıt Gümrük Sahası'nda incelemelerde bulundu Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye-İran sınırında yer alan Ağrı'daki Gürbulak Sınır Kapısı ile Doğubayazıt Gümrük Sahası'nda incelemeler yaptı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin İshak Paşa Sarayı ziyaretinden detay

Bakan Tüfenkci'nin konuşması

Bakan Tüfenkci'nin Gürbulak Sınır Kapısı'ndaki ziyaretinden detaylar Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci, Ağrı'da

Bakan Tüfenkci, Gürbulak Sınır Kapısı ile Doğubayazıt Gümrük Sahası'nda incelemelerde bulundu

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye-İran sınırında yer alan Ağrı'daki Gürbulak Sınır Kapısı ile Doğubayazıt Gümrük Sahası'nda incelemeler yaptı.

Sınır kapısı ve gümrük sahasında yetkililerden bilgi alan Tüfenkci, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gürbulak Sınır Kapısı'ndaki iş ve işlemlerin daha güvenli ve hızlı olması için yapılması gerekenleri yerinde tespit etmek istediklerini söyledi.

Tüfenkci, bu amaçla hem gümrük kapısının yeniden dizayn edilmesini hem de personel takviyesi ve sahadaki eksiklikler konularını ele aldıklarını ifade ederek, "Amacımız, yapılacak ithalatı ve ihracatı güvenli hale getirmek, hızlandırmak. Ülke ekonomisini canlandırma noktasında yapabilecekleri iş akışlarını, hızlandırarak yardımcı olmak için bu çalışmaları yerinde görmek istedik. İncelemelerimiz neticesinde vereceğimiz kararlarla hem kapımızın Türkiye'ye yakışır şekilde görünümünü hem de iş ve işlem süreçlerinin hızlandığı, güvenli hale getirildiği bir alan oluşturmuş oluruz." diye konuştu.

Doğubayazıt ilçesindeki İshak Paşa Sarayı'nı da ziyaret eden Tüfenkci'ye, Ağrı Valisi Musa Işın, Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müşteşarı Cenap Aşçı ve AK Parti Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

İshak Paşa Sarayı Bülent Tüfenkci Gürbulak Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title