Haberler

Bakan Tüfenkci: "Chp Raydan Çıktı, Dini Siyasete Alet Ediyor"

Bakan Tüfenkci: "CHP raydan çıktı, dini siyasete alet ediyor" Çeşitli ziyaretler ve toplantılar için Kahramanmaraş'a gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İl Danışma Meclisi Toplantısında partililerle bir araya geldi Bakan Tüfenkci, partililer tarafından Ankara'daki Hollanda...

Bakan Tüfenkci: "CHP raydan çıktı, dini siyasete alet ediyor"

Çeşitli ziyaretler ve toplantılar için Kahramanmaraş'a gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İl Danışma Meclisi Toplantısında partililerle bir araya geldi

Bakan Tüfenkci, partililer tarafından Ankara'daki Hollanda Caddesi'nin kapatılması talebini gündeme alacaklarını belirtti

KAHRAMANMARAŞ - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kahramanmaraş'ta katıldığı İl Danışma Meclisi Toplantısında, ana muhalefet partisine CHP'ye yönelik, "Bazıları artık raydan çıktı. CHP'liler işleri güçleri bıraktılar dinide siyasete alet etmeye başladılar" dedi.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde düzenlenen toplantı, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir'in açış konuşmasıyla başladı.

Protokol üyelerinin konuşmalarının ardından kürsüye gelen Bakan Tüfenkci, "Bazıları artık raydan çıktı. CHP'liler işleri güçleri bıraktılar dinide siyasete alet etmeye başladılar. Dün izlediniz mi Deniz Baykal'ı. Bunlar peygamberi de tanımıyor, bunlar insanı da tanımıyorlar, insani yetki ile peygamberin yetkisinin ne olduğunu bilmiyorlar. Ama bu millet 16 Nisan'da neyin ne olduğunu öğretecek" dedi.

"Terör örgütlerine hesap soracağız"

Avrupa'nın Türkiye'ye karşı tutumunun eleştiren Bakanı Bülent Tüfenkci, "Bizim bakanımıza yapılan muamelelere karşı, Türkiye'nin geleceğine karşı bizim bir duruş sergilememiz lazım. Almış olduğumuz bakanlar kurulu kararıyla hükümet olarak, devlet olarak duruşumuzu ortaya net bir şekilde koyduk. Elbette ki, bunun siyasi, hukuki bedeli olacak. Ama en büyük bedeli biz onların istememesine rağmen 16 Nisan'da Cumhurbaşkanlı hükumet sistemine geçerek sandıkları evetle doldurarak yapacağız. Çukur siyasetinin nasıl hesabını sorduysak, oradaki vatandaşlarımız nasıl onlara hesabını soruyorsa, bizde hükümet olarak terör örgütlerine milletimizin desteğiyle hesabını soracağız" diye konuştu.

Bakan Tüfenkçi, konuşmasının sonunda partililer tarafından Ankara'daki Hollanda Caddesi'nin kapatılması talebini gündeme alacaklarını söyledi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Bülent Tüfenkci Kahramanmaraş Hollanda Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title