Haberler

Bakan Taner Yıldız'dan Şehit Babasına Taziye Ziyareti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Şırnak’ın Uludere ilçesinde PKK terör örgütü militanlarınca yerleştirilen mayına basarak şehit olan Uzman Çavuş Musa Somay’ın Hatay’ın Erzin ilçesine bağlı Yeşiltepe köyündeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Şırnak'ın Uludere ilçesinde PKK terör örgütü militanlarınca yerleştirilen mayına basarak şehit olan Uzman Çavuş Musa Somay'ın Hatay'ın Erzin ilçesine bağlı Yeşiltepe köyündeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kalabalık bir grupla bugün öğle saatlerinde Yeşiltepe köyündeki taziye evine gelen Enerji Bakanı Yıldız, şehidin babası Ramazan Somay'a sarılarak başsağlığında bulundu. Taziye çadırında bulunanlara ayrı ayrı başsağlığı dileyen Bakan Taner Yıldız, Kur'an okunmasının ardından baba Ramazan Somay ile bir süre konuştu. Daha sonra şehidin annesi Emine Somay ve eşi Songül Somay'a da taziye evinde başsağlığı diledi.

Enerji Bakanı Taner Yıldız'a ziyaretinde; Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, AK Parti Hatay milletvekilleri H. Bayram Türkoğlu, Orhan Karasayar, askeri erkan, Erzin Kaymakamı İskender Yönden, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, AK Parti Erzin İlçe Başkanı Abdullah Yakar ve yönetim kurulu üyeleri iştirak etti. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Taner Yıldız Yeşiltepe Erzin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title