Haberler

Bakan Soylu Memleketi Trabzon'da Demokrasi Nöbetinde

Rize'den Trabzon'a geen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, darbe girişimine karşı Meydan Parkı'nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara hitap etti.

Rize'den Trabzon'a geen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, darbe girişimine karşı Meydan Parkı'nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara hitap etti. Darbe girişimini yapanlarla geçmişte ülkede darbe yapanların aynı kişiler olduğunu ifade eden Soylu, Kendi üzerlerine giymiş olduğu şerefli Türk askerinin giysisi ile bu ülke için planlar yapıyorlar. Gecenin karanlığında milletimize, geleceğimize pusu kuruyorlar. Uçaklar uçmaya başladı. Köprü işgal edildiği andan itibaren herkes sanki yüreğine cesaret doldurmuş. Yeniden Çanakkale'yi, istiklal harbini, ay yıldızın dalgalanmasını isteyen aziz milletimizin saldıranlara birlikte cevap verirken ortaya koyduğu bu mücadele Türkiye'nin hürriyetini ve özgürlüğünü engellemeye çalışanlara karşı büyük bir ders olmuştur. Onlar dediler ki; 'F-16'ları uçururuz. Tanklar, helikopterler ateş açarsa sokağa çıkarmayız.? Ama onlar bu milleti tanımıyor. Tankların önüne yatacak, silahların önüne atlayacak bu aziz insanları tanımadılar dedi.

Darbeye kalkışanlara çok ağır bedel ödeteceklerini ifade eden Bakan Soylu, Bu hain ve alçak darbeyi, işgal hareketini ortaya getiren, Türkiye'nin moralini bozmaya, Türkiye'nin istikrarını bozmaya çalışan Fethullah Gülen denen haini, psikopatı ve teröristi, bu alçak adamı bize göndermezseniz bunu bu millete anlatamazsınız. Bu caniliği, bu hainliği, bu alçaklığı gösterenlere Türkiye Cumhuriyeti Devleti dünyanın gördüğü en ağır cezayı verecektir. Kaçmayın. Bir iş yaptıysanız çıkın ortaya adam gibi. Fare gibi kaçmayın şeklinde konuştu.

Bakan Soylu konuşması sonrasında 15 Temmuz'da İstanbul'da darbecilerin havalimanı kulesini ele geçirmeye çalışırken askerlere müdahale eden vatandaşlardan biri olan Vasfi Yılmaz'ı kürsüye davet ederek birlikte vatandaşları selamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Soylu Çanakkale Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title