Haberler

Bakan Şimşek'ten BDP'li Belediye Eşbaşkanlarına Ziyaret

Güncelleme:

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman'da BDP'li Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel'e tebrik ziyaretinde bulundu.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Batman'da BDP'li Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel'e tebrik ziyaretinde bulundu.

ŞİMŞEK'TEN ÖZDEMİR VE AKEL'E TEBRİK ZİYARETİ

Bir dizi ziyaret ve inceleme için memleketi Batman'a gelen Bakan Şimşek, BDP'li Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel'e tebrik ziyaretinde bulundu. Özdemir ve Akel tarafından karşılanan Bakan Şimşek, daha sonra başkanlık makamına geçti. Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir, Bakan Şimşek'ten Batman'ın gelişmesi için yapılacak projelerde destek istedi.

ŞİMŞEK: YAPICI VE İYİ BİR DİYALOG, BATMAN İÇİN DAHA GÜZEL HİZMETLERE VESİLE OLACAK

Bakan Şimşek, yapıcı ve iyi bir diyaloğun Batman için daha güzel hizmetlere vesile olacağını belirterek, "İnşallah bu yeni dönemde özellikle şehrin mikro hususlarında, şehri ilgilendiren konularda yakın diyalogla Batman'ımız daha da gelişir, yaşam kalitesi daha da artar. Huzur ortamı olunca diğer bütün unsurlar zaman içerisinde yerini bulur" dedi.

Şehre hizmet noktasında ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Bakan Şimşek, "Ülkemizde, şehrimizde huzur ortamının devamı, sürecin devamı, bunun sonucunda Batmanlı hemşehrilerimin ve ülkemizin daha hızlı kalkınması için bu zeminin hazırlanmasının devamı noktasında hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Şehre hizmet noktasında bizlerde elimizden geleni yapıyoruz. Sizin çabalarınıza bizler de elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışacağız. Yapıcı ve iyi bir diyalog, Batmanımız için daha güzel hizmetlere vesile olacaktır. Bugün bizim ziyaretimiz nezaket ziyaretidir. Güzel bir seçim oldu, Batman'a yakışan da budur. Şehrimizin bütün renklerini en güzel şekilde, demokrasi bayramı içerisinde bu süreçleri yaşaması ve olması gereken bir süreç ama geçmişe oranla son seçim nispeten daha huzurlu bir ortamda daha az bir gerilimle geçti. İnşallah bu yeni dönemde özellikle şehrin makro hususlarında, şehri ilgilendiren konularda yakın diyalogla Batmanımız daha da gelişir, yaşam kalitesi daha da artar. Huzur ortamı olunca diğer bütün unsurlar zaman içerisinde yerini bulur" diye konuştu. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Şimşek Gülistan Akel Sabri Özdemir Batman Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title