Haberler

Bakan Şimşek, Şahinbey'de Vatandaşlarla Buluştu

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Şelale Parkı ve Yeşilvadi’yi ziyaret eden Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, burada vatandaşlara çiçek dağıtarak sohbet etti.

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Şelale Parkı ve Yeşilvadi'yi ziyaret eden Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, burada vatandaşlara çiçek dağıtarak sohbet etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak için Gaziantep'e gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Şelale Parkı ve Türkiye'nin en büyük parkı unvanını elinde bulunduran Yeşilvadi'yi ziyaret etti. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte ilk olarak Şelale Park'ı ziyaret eden Bakan Şimşek, yapılan çalışmalar hakkında Başkan Tahmazoğlu'ndan bilgi aldı.

VATANDAŞA KARANFİL, ÇOCUKLARA OYUNCAK

Park içinde piknik yapan vatandaşlarla selamlaşan Bakan Şimşek, Başkan Tahmazoğlu ile birlikte vatandaşlara karanfil dağıttı. Şimşek ve Tahmazoğlu çocuklara ise yanlarında getirdikleri oyuncaklardan hediye etti.

Şelale Park'ın bölgenin yeşil alan ihtiyacına cevap verdiğini söyleyen Bakan Şimşek, "Gaziantepli hemşehrilerim park ve yeşil alan konusunda çok istekli. Sağ olsunlar belediyelerimiz de bu isteği karışılama noktasında çalışıyorlar. Şahinbey Belediyesi tarafından hizmete açılan Şelale Park da bulunduğu bölgenin yeşil alan ihtiyacını karşılıyor. Buraya gelen vatandaşlarımız aileleriyle birlikte eğlenerek stres atıyor. Yaptığı hizmetler için Tahmazoğlu Başkanımıza teşekkür ediyorum" dedi.

"VATANDAŞIMIZ HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR"

Daha sonra Yeşilvadi'yi ziyaret eden Bakan Şimşek, burada kendi kullandığı golf aracıyla park içinde gezinerek vatandaşları selamladı. Zaman zaman durarak vatandaşlarla sohbet eden Şimşek ve Tahmazoğlu, piknik yapan bir ailenin konuğu olarak ikram edilen çaydan içtiler.

Yeşilvadi'nin büyüklüğünden etkilendiğini söyleyen Bakan Şimşek, "Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi'nin Gaziantep'te bir ilçe belediyesi olan Şahinbey Belediyesi tarafından yapılması bizleri gururlandırdı. Bütün vatandaşlarımız her zaman her şeyin en iyisini hak ediyor. Burası da gerçekten gördüğüm en iyi en güzel parklardan birisi. Çoğu Avrupa ülkesinde olmayan standartlarda ve büyüklükte park yaparak vatandaşların hizmetine sunan başta Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu ve ekibini kutluyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şahinbey Belediyesi Mehmet Şimşek Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title