Haberler

Bakan Şimşek, Esnaf Gezisinde Kürtçe Sohbetler Yaptı (3)

Plakası ÇAMURLA KAPATILAN TIR'DA MİTİNG YAPTI Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Adana'nın merkez Yüreğir İlçesi'nde yeniden aday gösterilen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ile birlikte miting ve seçim bürosu açılışı yaptı.

Plakası ÇAMURLA KAPATILAN TIR'DA MİTİNG YAPTI

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Adana'nın merkez Yüreğir İlçesi'nde yeniden aday gösterilen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ile birlikte miting ve seçim bürosu açılışı yaptı.

Yunus Emre Mahallesi'nde yaklaşık bin kişinin katıldığı mitingde Bakan Mehmet Şimşek, resmi plakalı TIR'ın üzerinden halka seslendi. Mitingde kullanılan arka kısmı sahne şeklinde düzenlenmiş olan TIR'ın çekici kısmında Yüreğir Belediyesi yazısının üzerinin boya ile kapatılmaya çalışıldığı, ancak olarak kapatılamadığı görüldü. TIR'ın Yüreğir Belediyesi'nce tiyatro ve kültür sanat etkinliklerinde kullanıldığı belirtildi.

Bakan Şimşek, Ak Parti iktidarının yaptığı hizmetleri anlatıp, belediye başkan adayları için oy istedi. Bakan Şimşek, daha sonra merkez Seyhan İlçesi Gürselpaşa Mahallesi'nde Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de katıldığı mitingde Adanalılara seslendi. Burada da Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun ve yeniden aday gösterilen Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk'e destek istedi. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı mitingde iki bakan ve konuk belediye başkanı, belediye başkan adaylarıyla birlikte el ele verip halkı selamladı. Bakan Şimşek, Adana'da 2013 yılında gelir vergisi ve kurumlar vergisi rekortmenlerine ödül törenine katıldı. Park Zirve Zaimoğlu Tesisleri'ndeki törende Bakan Şimşek, törene katılan sanayici ve işadamlarına bakanlığının vergi gelirlerinin arttırılmasına yönelik yürüttüğü çalışmalarla ilgili sunum yaptı. Bakan Mehmet Şimşek, konuşmasının ardından rekortmen mükelleflere ödüllerini verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Çelikcan Mehmet Şimşek Yüreğir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title