Haberler

Bakan Şimşek, Batman'da 45 Derece Sıcağa Aldırmadı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, hafta sonu geldiği seçim bölgesi ve memleketi Batman'da 45 dereceye varan sıcaklara aldırmadan taziyeye gitti, düğünlere katıldı.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, hafta sonu geldiği seçim bölgesi ve memleketi Batman'da 45 dereceye varan sıcaklara aldırmadan taziyeye gitti, düğünlere katıldı. Bakan Şimşek, yangında eşi ve 2 çocuğunu kaybeden Murat Atalay'a yardım yapılması için yetkililere talimat verdi.

İki hafta aradan sonra seçim bölgesi Batman'a gelen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ak Parti il teşkilatının icra kurulu toplantısına katıldı. Buradan taziyeye giden mevlide ve düğüne katılan Şimşek, kuyruk oluşturan çocuklara oyuncak dağıttı. 10 gün önce Akyürek Mahallesi'nde çıkan yangında eşi Emine Atalay ile 3 yaşındaki Hiranur ile 2 yaşındaki Nisanur'u kaybeden Murat Atalay'ı ziyaret eden Bakan Şimşek, acılı babaya başsağlığı dileğinde bulunarak, gerekli yardımın yapılması için de Vali Vekili Soner Karataşoğlu'na talimat verdi. - Batman

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Şimşek Murat Atalay Ak Parti Batman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title