Haberler

Bakan Sarı'ya, Memleketi Adana'da Mehterli Karşılama

Çevre ve Şehircilik Bakanı AK Parti Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, seçildiği kente bakan olarak yaptığı ilk ziyarette mehter takımı ile karşılandı.

Adana Havalimanı'nda düzenlenen karşılamaya Adana Valisi Mustafa Büyük,  Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü ile merkez Seyhan İlçesi'nin Belediye Başkanı CHP'mi Zeydan Karalar'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda kent yöneticisi katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı burada yaptığı açıklamada, "10 gün sonra Adana'ya geldim çok mutlu ve gururluyum. Teşkilatımıza, değerli Adanalılara, bizi burada bugün karşılayan hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Çok coşkulu bir karşılama, çok heyecanlıyım. Bugün onlar kadar heyecanlıyım" dedi.

Havalimanından Adana Akdeniz Mehter Takımı'nın çaldığı marşlar eşliğinde çıkan Fatma Güldemet Sarı, kendisini karşılayanlarla selamlaşıp geniş güvenlik önlemi altında Adana Valiliği'ne geçti.

6 KURBANI BAĞIŞLADI

Bakan Sarı, Vali Mustafa Büyük ile basına kapalı olarak bir görüşme yaptıktan sonra Ak Parti İl teşkilatını ziyaret etti. Bina önünde Ak Parti Adana milletvekillerinin sayısı kadar 6 kurban kesilmek istendi, Bakan Sarı ise hayvanları bağışladı.

Alkışlarla karşılanan Sarı, partilileriyle de basına kapalı bir görüşme yaptıktan sonra Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret edip incelemelerde bulundu. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatma Güldemet Sarı Hüseyin Sözlü Mustafa Büyük Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title