Haberler

Bakan Şahin: Şiddeti Azaltırız, Ama Bitiremeyiz (2)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi'nde rehabilite edilen çocukların hazırladığı etkinlikleri izledi.

Atlı REHABİLİTASYON MERKEZİNDE İNCELEME

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi'nde rehabilite edilen çocukların hazırladığı etkinlikleri izledi. Ardından Demet Çocuk Evi ve Gülçiçek Umut Evi'ni ziyaret eden Bakan Şahin, Uşak Belediyesi Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi'ne geçerek incelemelerde bulundu.

Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Işıl Akgün ve Mustafa Gündüz'ün karşıladığı Bakan Şahin, Atlı Rehabilitasyon Merkezinde tedavi gören 21 yaşındaki down sendromlu Aynil Keskin'le bir süre sohbet etti. Sohbet esnasındaki Aynil'in esprili cümleleri ile Bakan Şahin arasında keyifli anlar yaşandı. Yine aynı merkezde 9 yaşındaki gergin omurilik sendromu rahatsızlığı olan Ayşen Acar ile ilgilenen Bakan Şahin, haradaki atları gezerek eliyle atlara şeker yedirdi. Yeni doğum yapan bir atın ahırına giren Bakan Fatma Şahin yeni doğan tayı severek, böyle merkezlerin Türkiye genelinde yaygınlaşması gerektiğini ifade etti.

Ak Parti Uşak İl Başkanlığı'na geçerek partililere seslenen Bakan Şahin, "10 yıllık iktidarımız boyunca insan odaklı insana değer veren aldatmayan aldatılmayan yönetim sergiledik. Alnımız ak, başımız dik, ülkemize hizmetlere devam ediyoruz. Özellikle bakanlığım çerçevesinde baktığımızda yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza önemli hizmetler sunduk. En son olarak huzur evi projemizde Uşak'ta gerçekleştireceğiz. Yaşlılarımıza ve engelli kardeşlerimizin daha rahat bir ortamda, daha huzurlu bir şekilde ve aynı zamanda rehabilite edilerek yaşamlarını sürdürebilecekleri projeler hazırlıyoruz. En yakın zamanda bu projeler hayata geçecektir. Uşak bu bağlamda Türkiye'ye model olacaktır. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın onurlu yönetimi, çalışkan takımı sayesinde ülkemiz her geçen gün kalkınmaktadır" dedi.

Bakan Şahin, basın mensuplarının alınmayacağı bir yakınının düğününe katıldıktan sonra karayoluyla Ankara'ya dönecek. - Şahin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title