Haberler

Bakan Şahin'den Yurt Çocuklarına Özel Doğum Günü Kutlaması

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Çankırı'da 100'ncü Yıl Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocukların doğum günü kutlamalarına katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin Çankırı'da 100'ncü Yıl Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocukların doğum günü kutlamalarına katıldı.

Çankırı Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen ve o ay içerisinde doğan yurt çocuklarının doğum günü programlarının şubat ayı kutlamasına Bakan Fatma Şahin'de katıldı. 100'ncü Yıl Yetiştirme Yurdu'nda düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı İrfan Dinç, belediye olarak yurt çocuklarına her zaman sahip çıktıklarını ve onların sosyal hayatın içinde olan her etkinliğe katılımlarını sağladıklarını, doğum günü kutlamalarının da istikrarlı bir şekilde devam ettiğini söyledi. Bakan Fatma Şahin'de doğum günü kutlamalarında yaptığı konuşmada, eğitimin önemini vurgulayarak, "İster mühendis, ister doktor, ister öğretmen ne olmak istiyorsanız en başarılı sizler olmalısınız. Belediyemizin düzenlediği böylesi bir etkinlikten dolayı emeği geçenleri kutluyorum" diye konuştu.

Doğum günü pastasını çocuklarla birlikte kesen Bakan Şahin çocuklarla yakından ilgilendi.

Çankırı İsmail Özdemir Huzurevi'ni de ziyaret eden Bakan Şahin burada yaşlılarla sohbet etti, onların isteklerini dinledi.

Çankırı Belediyesi Kırkevler Hanımlar Lokali'nin açılışını da yapan Bakan Şahin, daha sonra Çankırı Belediyesi Özel Sporcular Voleybol Takımı ile Eldivan Rehabilitasyon Merkezi voleybol takımı arasında oynanan voleybol maçını izledi. Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'ndaki maçta Vali Vahdettin Özcan, Milletvekilleri İdris Şahin, Hüseyin Filiz ve Belediye Başkanı İrfan Dinç'te forma giydi. Gösteri maçında Bakan Şahin ve izleyiciler keyfli anlar yaşadı.

Çankırı Yaran Evi'ni de ziyaret eden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in son durağı Çankırı Belediyesi Buğday Pazarı (Hazımiye) Medresesi oldu. Yerel tarih ve kültürünü araştırma ve uygulama merkezi olarak kullanılan medresede kuzine üzerinde pişirilen kestane ve patates yiyen Bakan Şahin, her bir odası yerel kültür tanıtımı ile tefriş edilen medrese odalarını gezdi. Oldukça yoğun bir programla geçen ziyaretin ardından Bakan Şahin ve beraberindekiler Çankırı'dan Ankara'ya hareket etti. - Çankırı / Merkez

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatma Şahin İrfan Dinç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title