Haberler

Bakan Ramazanoğlu, Cami İnşaatında Yaralanan İşçileri Ziyaret Etti

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Uşak’ta son olarak, dün Uşak Üniversitesi Camii inşaatında iskele çökmesi sonucu yaralanan işçileri hastanede ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Uşak'ta son olarak, dün Uşak Üniversitesi Camii inşaatında iskele çökmesi sonucu yaralanan işçileri hastanede ziyaret etti.

Bakan Ramazanoğlu dün Uşak Üniversitesi 1 Eylül Kampüsü'nde inşaatı devam eden caminin iskelesinin çökmesi sonucu enkazın altında kalan ve tedavileri Medical Park Uşak Hastanesi'nde devam eden Orhan Tezgel ve Şenol Zorlu'yu ziyaret etti. Bakan Dr. Sema Ramazanoğlu'nu Medical Park Uşak Hastanesi Genel Müdürü Dr. Göksel Ensari ve Acil Servis Doktoru Kemal Solakhan karşıladı.

Bakan Sema Ramazanoğlu, işçilere ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek, yaralı işçilere iş güvenliği konusunda her zaman için gerekli tedbirleri almalarını, ihmal etmemelerini önerdi. Hastane Genel Müdürü Dr. Göksel Ensari ve hastane çalışanlarına ilgilerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Bakan Ramazanoğlu hastane ziyaretinin ardından karayolu ile kentten ayrıldı. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Medical Park Uşak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title