Haberler

Bakan Ramazanoğlu: "Bakanlıktan 4 Şehir 12 İlçenin İhtiyaçlarını Kontrol Etmeden Ayrılmıyorum"

Denizli'de 22 meslek odası ve sivil toplum örgütünün oluşturduğu Denizli Tüccarlar ve İşadamları Platformu'nun Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci'ye teşekkür için düzenlediği yemeğe katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, operasyonların devam ettiği il ve ilçelerde devletin sıcak elinin hissedilmesi için tüm çalışmaların yapıldığını belirterek, "Bu sıcak ortamda bakanlık olarak biz de devlet olarak ne yapmamız gerekiyorsa devletin şefkat elinin nerede olması gerekiyorsa biz oradayız. 4 ilimiz 12 ilçemizde şu an olağanüstü bir durumda devam eden o pozisyonda o şartlar içerisinde hiçbir vatandaşımızın ne karnı aç, ne de sırtında giyeceğim yok diyen yok. Her gün bu 4 ilimiz ve 12 ilçemizin bütün ihtiyaçlarını kontrol etmeden bakanlıktan ayrılmıyorum" dedi.

Denizli'de 22 meslek odası ve sivil toplum örgütünün oluşturduğu Denizli Tüccarlar ve İşadamları Platformu'nun Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci'ye teşekkür için düzenlediği yemeğe katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, operasyonların devam ettiği il ve ilçelerde devletin sıcak elinin hissedilmesi için tüm çalışmaların yapıldığını belirterek, "Bu sıcak ortamda bakanlık olarak biz de devlet olarak ne yapmamız gerekiyorsa devletin şefkat elinin nerede olması gerekiyorsa biz oradayız. 4 ilimiz 12 ilçemizde şu an olağanüstü bir durumda devam eden o pozisyonda o şartlar içerisinde hiçbir vatandaşımızın ne karnı aç, ne de sırtında giyeceğim yok diyen yok. Her gün bu 4 ilimiz ve 12 ilçemizin bütün ihtiyaçlarını kontrol etmeden bakanlıktan ayrılmıyorum" dedi.

Denizli'de 22 meslek odası ve sivil toplum kuruluşunun üye olduğu Denizli Tüccarlar Sanayiciler ve İşadamları Platformu, 61, 62, ve 63. Hükümetler'de Ekonomi Bakanı olarak görev yapan Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci onuruna teşekkür yemeği düzenledi. Anemon Otel'de düzenlenen yemeğe Vali Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Ak Parti Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan oda başkanları, belediye başkanları, işadamları ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve üyeleri katıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu da Ankara'dan gelip yemeğe katıldı. Yemekte Platform Sözcüsü Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili ile diğer oda başkanları söz olarak Nihat Zeybekci'nin İhracatçılar Birliği Başkanlığı'nda, Denizli Belediye Başkanlığı'nda ve Ekonomi Bakanlığı'nda kente kazandırdığı hizmetleri anlatıp teşekkür etti.

KENDİMİZLE YARIŞARAK İLERLEMEYE DEVAM EDİYORUZ

Yemeğe Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci konuşurken gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Denizli'nin artık siyasette de söz sahibi olduğunu, Ak Parti iktidarlarında Denizli'nin 3 kez bakanlık üstlendiğini söyledi. İş dünyasından proje üretmelerini isteyen Bakan Ramazanoğlu, her gün bakanlıktan gece 02.00'de ayrıldığını belirterek, "Denizli üreten bir şehir. Biraz önce bakanımızın siyasete katılın ve ülkeye sahip çıkın derken ben de aynen katılıyorum. Siyasete katılmak lazım. Siyaset demek ülkede söz sahibi olmak demek. Bu çorbada benim de tuzum var demek, çalışmak demek. Denizli bu sorumluluğu almış bir şehir. Ak Parti iktidarı döneminde bu şehrimiz 3 bakana sahip oldu. Bilmiyorum var mı başka bir şehir? Topuklarımızın altında ateş var gibi koşuşturarak bu görevi yerine getiriyoruz. Gece mesaisinin bittiği süre gece 02.00'den önce olmuyor. Hizmet kendinizle yarışarak oluyor. Ak Parti kadroları kendimizle yarışarak kendi hedeflerimizi kendimiz aşarak ilerlemeye devam ediyoruz. Denizlili üreten işadamları, sizlerden bize gelecek motivasyon, istekler ve talepler, ülkemizin ön açıcı rehberi olacaktır. Siz üretenler olarak lütfen talep edin. Yeni projeleri talep edin. Bizler de sizlerle yeni yol haritaları belirleyelim" dedi.

4 ŞEHİR VE 12 İLÇEYİ KONTROL ETMEDEN BAKANLIKTAN AYRILMIYORUM

Türkiye'nin bir ateş çemberinde olduğunu, Türkiye'nin üzerinde oyun oynandığını söyleyen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, "Türkiye bir taraftan doğuda bir ateş çemberiyle çevrilmek isteniyor ve büyük bir oyun oynanıyor. Ama çok şükür ki kadim Türk Devleti'nin gücü orada bütün güçleriyle hiç kimseye bu fırsatı kollayanlara asla fırsat vermeyecek şekilde ne yapılması gerekiyorsa onu yapmakta. Biz de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak orada geçen bu sıcak günlerde devlet olarak ne yapmamız gerekiyorsa, devletin şefkat elinin nerede olması gerekiyorsa biz orada varız. 4 ilimiz 12 ilçemizde şu an olağanüstü bir durumda devam eden o pozisyonda o şartlar içerisinde hiçbir vatandaşımızın ne karnı aç, ne de sırtımda giyeceğim yok diyen yok. Yiyecekleri, giyecekleri, barınmaları, ısınmaları ve emniyetleri, çoluk, çocuk kadın hepsi devletin o şefkat eli üzerinde. Her gün bu 4 ilimiz ve 12 ilçemizin bütün ihtiyaçlarını kontrol etmeden, oradaki kaymakam ve vali arkadaşlarımıza son kontrolleri yapmadan bakanlıktan ayrılmıyorum. Diyorum ki; her şey tamam mı? Şu anda hiçbir ihtiyaç yok mu? Evet dendiğinde ayrılıyorum. Türkiye bu problemi aşacaktır ve aşmak üzere. İnşallah bu problem aşıldıktan sonra Türkiye üzerinde oynanan o oyunun kimse bir daha oynanmasına cesaret edemeyecek. Bundan sonra biz Türkiye olarak işimize gücümüze bakacağız. Daha büyüyen daha ileri demokrasiyi yaşayan ve dünyanın ilerideki ilk 10 ülkesi arasında olma hedefine ilerlemek için tüm gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

TÜM HAKLARIM ANAMIN AK SÜTÜ GİBİ HELAL OLSUN

61., 62. ve 63. Hükümet'te Ekonomi Bakanı olarak görev yapan, 1 Kasım seçimlerinin ardından bakan olarak atanmayan Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ise, kendisi için teşekkür yemeği düzenlenmesine teşekkür etti ve herkesten helallik istedi. Denizli İhracatçılar Birliği Başkanlığı, Denizli Belediye Başkanlığı ve Ekonomi Bakanlığı'nda yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren, Denizli'nin artık bir dünya kenti olduğunu, Ege'nin vizyon şehri olduğunu, Denizli'nin siyasette kendini kabul ettiren bir şehir olduğunu söyleyen Zeybekci, siyasette ne yaptıysa Denizli için yaptığını söyledi.

Siyasete Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isteği ve talebi üzerine girdiğini söyleyen Nihat Zeybekci, "Biz bir işin başına geçtik mi ölümüne geçeriz. Allah Recep Tayyip Erdoğan'dan razı olsun diyorum. Bu şehirle ilgili bu hizmetle ilgili ne güzel söz söylediyseniz onun altında onun imzası vardır. Türkiye'nin dışına çıktığımızda ne kadar önemli olduğunu, önemsendiğini o zaman fark ediyoruz. 23 aylık bakanlık görevimiz sırasında bu milleti temsil ederken her gittiğimiz yerde başımız dik oldu. Gururla ülkemizi temsil ettik. Güzel işler yaptık. İstediğimiz her şeyi de hemen hemen elde ettik. Bütün bu kargaşaya ateş çemberine rağmen Türkiye bu sene ulaştığımız rakamlar dünyanın en hızlı büyüyen beşinci ekonomisiyiz. 1 Kasım seçimlerinde millet zihin karışıklığını öyle bir dağıttı ki pırıl pırıl oldu, berraklaştı Türkiye. Türkiye 2016 yılını yeni bir coşkuyla kalkınma hamlesiyle görecek. Reel sektörü her yerde en iyisiyle temsil etmeye çalıştım bugüne kadar. Tüm reel sektöre söylüyorum. Siyasetten uzak durmayın yakın olun. Bu memlekette kapı tıklandığında evden birisi sefere çıksın" dedi.

MEZARIM DENİZLİ'DE OLACAK

Hataları kusurları olduğunu belirterek helallik isteyen Zeybekci, "Hatalarımız kusurlarımız olmuştur. Nihat Zeybekci baştan aşağı hatadır zaten, ama bu hataların kusurların hiç birisi bilerek ve kasten değildir. Benim sizlere ve şehre hakkım geçtiyse ki zannetmiyorum, Anamın ak sütü gibi olsun. Sizlerin de hakları varsa helal edin. Birbirimize haklarımız mutlaka geçmiştir insan olarak. Allah bizi kamu kaynaklarıyla, 80 milyonun hakkına el atmış, helalleşememe gibi bir dertle baş başa bırakmasın. 2004'de Denizli hak ettiğini alacak, Türkiye'nin parlayan yıldızı, dünya şehri olacak, siyasetin lider şehirlerinden biri olacak dedik. Denizli bugün siyasetin lider şehirlerinden biri haline geldi. Artık kabine Denizlisiz kurulmuyor. Hedefimize ulaştık. Bu kardeşinizin bundan sonra istediği bir şey var. Denizli'ye yatırım yapmaya devam edeceğim. Ben bu şehirde yaşamaya devam edeceğim, mezarım bu şehirde olacak. Hakkımızdaki tevatürleri de duyduk tabi ki. Sizin bilmediğiniz olmaz dediğiniz hiçbir şey gerçekleşmedi. Bu şehirde gayrimenkul değerlenmesin diye yatırım yapmadım. 7 yılda bir kuruş belediye başkanı maaşı almadım, tüm seyahatler dahil olmak üzere kendi cebimden verdim. 80 milyonla helalleşmekle sıkıntı olmasın diye. Biraz canım yanıyor da ondan anlatıyorum. Ben sizin kardeşinizim. Bundan sonra bu şehirde yatırıma istihdama ihracata devam edeceğim. Bu bir jübile son gibi algılanmasın. Bu millete hizmet etmek istemenin bin bir türlü yolu vardır. Bu millete hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Yemeğin sonunda 22 oda ve dernek başkanı Nihat Zeybekci'ye Gürlek'te adına oluşturulan 200 fidanlık Hatıra Ormanı'nın sertifikasını takdim etti. Bakan Ramazanoğlu ve Ak Parti Milletvekilleri yemeğin ardından partilerinin toplantısına katılmak için Afyon'a gitti. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ekonomi Bakanlığı AK Parti Türkiye Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title