Haberler

Bakan Özlü Yapılacak Yatırımları Anlattı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Çilimli’de müjdeler verdi, ilçeye giriş kavşağı, OSB ve yol kenarlarında çirkin bir görüntü sergileyen kanaletlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Çilimli'de müjdeler verdi, ilçeye giriş kavşağı, OSB ve yol kenarlarında çirkin bir görüntü sergileyen kanaletlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Çilimli ilçesinde düzenlenen bir etkinliğe katılan Bakan Özlü burada Düzce ile ilgili yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Çilimli'ye yapılacak OSB ile ilgili çalışmaların devam ettiğini söyleyen Bakan Özlü, "Müteşebbis heyeti plan ve projelerini tamamlayıp Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına gönderecek, onay süreci başlayacak. Ben de bu projeyi bizzat takip edeceğim. Çilimli'ye 25 yataklı bir hastane projemiz var. Bunun da çalışmaları devam ediyor. Belediyemiz Sağlık Bakanlığına yer gösterecek ardından da çalışmalar başlayacak. Çilimli'den geçecek olan kuzey batı çevre yolunun ihalesi yapıldı. Osmangazi köprüsünün açılışında Karayolları genel müdürüyle görüştüm. Çilimli'nin giriş kavşağı ilçeye hiç yakışmıyor. Son 6 aydır çalışıyoruz. Karayolları Genel Müdürümüz yeni projeyi onayladığını ve Bayram'dan sonra da inşaatın başlayacağını ifade etti. Çilimli'ye yakışır bir giriş kavşağı inşa edeceğiz" şeklinde konuştu.

Düzce'nin birçok bölgesinde bakımsız halleri ile çevre kirliliğine yol açan kanaletlerle ilgili de konuşan Özlü, önümüzdeki 3 yıl içinde şehrin gelişmesini engelleyen bu kanaletlerin yer altına alınacağını söyledi.

Özlü, "Düzce'nin en önemli sorunlarından biri de yol kenarlarındaki su kanaletleri. Bunlar sulama sisteminin bir parçası ancak şehrin gelişmesine engel teşkil ediyorlar. Devlet Su İşleri'nden sorumlu bakanımızla görüştük, önümüzdeki yıldan itibaren 3 yıl içerisinde bütün kanaletler yer altından olacak. Dolayısıyla yol kenarındaki kanaletler Çilimli veya diğer bölgelerin gelişmesindeki engel olmaktan çıkacak" İfadelerini kullandı.

YAŞANABİLİR BİR DÜZCE İÇİN

Bakan olarak üzerine düşeni yapacağını belirten Özlü, yaşanabilir bir Düzce için hep birlikte çalışmak gerektiğini vurgulayarak "Biz merkezi hükümet olarak Düzce için üzerimize düşeni yapacağız. Kamu tarafından yapılması gereken projeleri birer birer hayata geçireceğiz" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Özlü Çilimli Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title