Haberler

Bakan Özlü Akçakoca'da İftar Kuyruğuna Girdi

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, terörün Türkiye'nin gündeminden çıkana kadar operasyonların devam edeceğini söyledi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'nin Akçakoca ilçesinde iftar programına katıldı.

İftar programına Bakan Özlü'nün yanı sıra Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ile vatandaşlar katıldı. Bakan Özlü, yüzlerce kişi tarafından Akçakoca Çuhalı çarşısında iftar sofrasında karşılandı.

Bakan Özlü, iftar öncesi tek tek masaları gezerek vatandaşları selamladı. Ardından iftar saatine kadar vatandaşların yanında kuyruğa girerek, kendi elleriyle yemeğini alarak masasına oturdu.

Terörün Türkiye'nin gündeminden çıkana kadar operasyonların süreceğini belirten Bakan Özlü, "İnşallah bu Ramazan vesilesi ile milletimizin birliği ve beraberliği daha da artacaktır. Gönüllerimiz birbirine daha da yakınlaşacaktır. Ramazan demeden, oruç demeden insanlık dışı terör saldırılarına devam edenlere karşı, milletimiz gereken cevabı veriyor ve vermeye devam edecektir. Güvenlik güçlerimiz, şu anda teröre karşı yoğun mücadele veriyor. Allah onlardan razı olsun, Allah hepsinin yardımcısı olsun" dedi.

Terör bir yandan devam ederken, yıkılan evlerin yapımı için yeniden inşa edeceklerini belirten Özlü, "Bölgede yaşayan halkın tüm ihtiyaçları karşılanacaktır. Ancak en önemlisi birlik ve beraberliğimiz gönül bağını güçlendirmeliyiz. İşte Ramazan bir fırsattır. Türkiye'de ve dünyada yaşayan tüm fakirlere ve ihtiyaç sahiplerine el uzatacağız. Suriye'de ve Irak'tan gelen 3 milyon kişiye misafir ederek onlara her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bizim ülkemiz çok güçlü bir ülkedir. Böyle bir vatanımız, böyle bir milletimiz olduğu için Allah'a ne kadar şükür etsek azdır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, vatandaşlarla selamlaşarak sohbet eden Bakan Özlü, daha sonra Akçakoca'dan ayrıldı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Faruk Özlü Akçakoca Türkiye Düzce Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title