Haberler

Bakan Özhaseki: Teröre Karışan Belediye Başkanlarını Görevden Alacak Kanun Hazır Geliyor (3)

Köprülü KAVŞAKLARIN AÇILIŞINI YAPTIÇevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Bulvarı'nda yapımı tamamlanan köprülü kavşakların açılışını yaptı.

Köprülü KAVŞAKLARIN AÇILIŞINI YAPTI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Bulvarı'nda yapımı tamamlanan köprülü kavşakların açılışını yaptı. Törene, Bakan Özhaseki'nin yanı sıra, Vali Süleyman Kamçı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Açılışını yapacağımız yeri hazır hale getiren herkese teşekkür ediyorum. Kayserimizin kendine has güzellikleri var. Bunlardan biri de belediye başkanların arasındaki uyum. Türkiye'de birçok yerde biz biliyoruz ki; belediye başkanı bir öncekinin projelerini silme çabası gösterir. Şükür bizde öyle bir şey yok. Burada bıraktığımız projelerimizin devam etmesi bizi mutlu ediyor. Gözümüz Kayseri'de. Zamanında bizim başlattığımız projelerin akıbetini sormaya devam ediyorum. Arkadaşlar da sağ olsunlar, gocunmuyorlar. Ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Bu şehrin bir çocuğu olarak gittiğim her yerde Kayserili olduğumu göğsümü gererek söylüyorum. Bu şehir Türkiye'de parlayan bir yıldız. Anadolu'da bütün şehirler keşke Kayseri gibi olsa. Emin olun hiç kimse İstanbul'a doğru gitmez" diye konuştu.

Terör meselesine de değinen Bakan Özhaseki, "Terör başımızın belası, konu 40 yıldır sürüyor. Geldiğimiz noktada 1 yılda yaptıkları hesapları başlarına geçirdik. 11–12 ilçede özyönetim ilan edeceklerdi. Allah'a şükür o ilçeler temizlendi. İkinci bir işimiz ekonomiyi ayağa kaldırmak. Bu konuda çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışma içerisinde derdimiz bu ülkeyi nasıl güçlü kılarız. Biz bunun derdindeyiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özhaseki Kocasinan Kayseri Köprülü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title