Haberler

Bakan Özhaseki: Deprem Bitti, Artçılar Gelebilir

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de Demokrasi nöbeti tutulan hemşehrilerine hitap etti. Özhaseki, "Deprem bitti, artçılar gelebilir, demokrasi nöbetinin kesinlikle bırakmayın" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, İsmail Tamer, Sami Dedeoğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Çelik ve ilçe belediye başkanları Cumhuriyet Meydanı'ndaki demokrasi nöbetine katıldı. Özhaseki, on binlerce kişinin 'İdam' sloganları arasında yaptığı konuşmada 12 Eylül 1980 Askeri darbesinde Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'na yapılan işkenceleri anlattı.

DARBECİLERİN İSTEDİĞİ ŞEY İÇ SAVAŞTI

Darbecilerin birinci hedefinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı öldürmek olduğunu söyleyen Özhaseki, "Kendini saklayan ahlaksız bir grup, 15 Temmuz'da kalkışmada bulundular. Birinci hedefleri Recep Tayyip Erdoğan'ı öldürmekti. Yalnız, Allah'ın bir hesabı olduğunu bilmiyorlardı. Herkes tanklara göğsünü siper etti, sizin bu cesaretiniz, bu darbecileri yendi. Allah şehitlerimize rahmet eylesin. O adilere dur demeseydiniz işkencehanelerde akla gelmez işkenceler yapıp, idam sehpaları kuracaklardı. Onların istediği şey iç savaştı. Bunu yapacaklardı, zira iç savaşla ekonomiyi çökertip, ülkemizi Suriye'ye çevirip, bizi uşak yapacaklardı. Bildiğiniz gibi Irak'ta Suriye'de başarı oldular. Türkiye'de de FETÖ terör örgütü ile bunu yapacaklardı. Allah'a hamd olsun, ihtilalciler kazanamadı. Devletimiz, milletimiz, şehit muhtarımız, şehit polisimiz, şehit askerimiz, şehit vatandaşlarımız kazandı. Sizlere gelince, sokağa çıkıp nöbet tuttunuz. Peygamber efendimizin sevabına nail oldunuz. FETÖ'cülerdeki oyun şeytandan daha ileri, kendini saklayan bu teröristlere karşı uyanık olmalıyız. Deprem bitti ama artçıları gelecektir. Onun için uyanık olmalıyız" dedi.

Milletvekili Taner Yıldız ise yaptığı konuşmada, "Yüreğinize sağlık, Türkiye'nin geleceği çocuklarımız, ülkemiz dinimiz ve diyanetimiz için sokaklara döküldünüz. Türkiye üzerinde büyük oyunlar oynanıyor. İktidar olduğunuz günden bu yana, bize sürekli ömür biçtiler. Sizin iradenizi 15 Temmuz'da el koyup kesintiye uğratmaya çalıştılar. O karaktersiz insanlara tavrınız koydunuz Allah hepinizden razı olsun" diye konuştu.

- Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özhaseki Taner Yıldız Türkiye Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
title