Haberler

Bakan Özhaseki: "Cografyamızdaki Yangınlar Son Bulsun"

Bayram Namazını Hunat Caminde kılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Bizim kendi gönül coğrafyamızda yaşanan yangınların biran önce son bulmasını, kötülüklerin bir daha hiç olmadığı bayramların olmasını cenabı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Bayram Namazını Hunat Caminde kılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Bizim kendi gönül coğrafyamızda yaşanan yangınların biran önce son bulmasını, kötülüklerin bir daha hiç olmadığı bayramların olmasını cenabı Allah'tan niyaz ediyorum" dedi. Ramazan Bayramı nedeniyle Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki namazını Hunat Caminde kıldı. Kılınan bayram namazının ardından Bakan Özhaseki, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Baknaı Taner Yıldız, Vali Süleyman Kamçı, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, İl Müftüsü Şahin Güven ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden vatandaşlarla bayramlaştı. Vatandaşlarla yapılan bayramlaşmanın ardından konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 'Öncelikle tüm milletimizin ve gönül coğrafyamızda yaşayan tüm insanlarımızın Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Cenabı Allah'tan nice bayramlara huzurla ulaşmalarını temenni ediyorum. Ağız tadıyla yurdumuzda nice bayramlar yapmayı cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. Bizim kendi gönül coğrafyamızda yaşanan yangınların biran önce son bulmasını, kötülüklerin bir daha hiç olmadığı bayramların olmasını cenabı Allah'tan niyaz ediyorum. Cenabı hakka şükürler olsun ki 1 ay boyunca müminler oruç tuttu ve bunun neticesinde de Allah'ın lütfuna bugün mazhar olduk. Oruç tutan, tutmayan en azından bu manevi değerlerimize saygı gösteren herkesin de bayramını tebrik ediyorum. Bugün artık bayram yapacağımız bir gün. Sıkıntıların, acıların konuşulacağı bir gün değil. Onun için sabahtan başlayarak hep iyi şeyler söylemeye, dilimizi alıştırmaya, herkesle güler yüzle bayramlaşmaya akşama kadar devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Mehmet Özhaseki Süleyman Kamçı Taner Yıldız Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title