Haberler

Bakan Özhaseki, 15 Temmuz Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti (2)

KAPUZBAŞI ŞELALELERİNDE İNCELEMEÇevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Kapuzbaşı Şelalesi'nde incelemelerde bulundu.

KAPUZBAŞI ŞELALELERİNDE İNCELEME

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu  Kapuzbaşı Şelalesi'nde incelemelerde bulundu. Hacer Ormanı'na yakın bir noktaya kadar helikopterle gelen bakanlar Özhaseki ve Eroğlu, buradan araçla Kapuzbaşı Şelalesi'nin bulunduğu yere geçti.

Bakan Özhaseki, Kapuzbaşı bölgesinde önemli bir projenin hazırlama aşamasında olduklarını belirtti. Kapuzbaşı Şelalesi'ni dünyaya tanıtmak için bütün kurumların birlikte çalıştığını vurgulayan Özhaseki, "Bugün buraya gezmeye değil, önemli yatırımları konuşmaya geldik. Yahyalı'yı Kayseri'ye, oradan da dünyaya bağlamak istiyoruz. Buranın turizme kazandırılması demek buraya insanların sıkça gelmesi demek. Onların gelip gitmesi ise bir kazanç kapısı demek. Dolayısıyla buradaki hayat standartlarının değişmesi demek. Burayla ilgili bir proje geliştireceğiz. Proje hayata geçince burası Türkiye ile bütünleşecek. Mahrumiyet bölgesi olmaktan çıkacak" dedi.

İncelemeler sırasında Özhaseki ve Eroğlu'na, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Yahyalı Kaymakamı Metin Esen, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ve öteki yetkililer de eşlik etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Özhaseki Veysel Eroğlu Türkiye Yahyalı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title