Haberler

Bakan Naci Ağbal, Demirözü İlçesinde Vatandaşlarla Buluştu

Bakan Naci Ağbal, Demirözü ilçesinde vatandaşlarla buluştuBAYBURT - Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt'un Demirözü İlçesinde vatandaşlarla buluştu.

Bakan Naci Ağbal, Demirözü ilçesinde vatandaşlarla buluştu

BAYBURT - Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt'un Demirözü İlçesinde vatandaşlarla buluştu. Halk pazarını gezen Bakan Ağbal, esnafla sohbet edip sıkıntılarını dinledi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Demirözü İlçesinde vatandaşlarla görüşüp sorunlarını dinledi. Demirözü ilçe merkezinde kurulan halk pazarını gezen Maliye Bakanı Ağbal, burada esnafla tek tek görüşerek fiyatları sebze meyve fiyatlarını sordu. Bakan Ağbal'a esnafın, bazı ürünlerin fiyatlarının pahalı olduğunu belirtmeleri üzerine, Ağbal, bu ürünlerin sezonu olmadığını belirtti. Bakan Ağbal, esnaf ziyaretinin ardından ilçe meydanında vatandaşlara hitap etti.

Bakan Ağbal'a ziyaretinde Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal ve diğer ilgililer eşlik etti.

Bakan Ağbal referandum sürecine ilişkin, "16 Nisan'da dosta, düşmana karşı bu milletin gücünü bir defa daha göstereceğiz. Anayasa değişikliği yapıyoruz kolay değil. Ülkelerin anayasaları çok önemlidir. Ülkelere yön, istikamet verir ya yanlış yere gidersin ya doğru yere gidersin. Doğru yere gidersen vatandaş memnun olur, yanlış yere gidersen vatandaşa zarar verirsin." dedi.

Bakan Ağbal,"Sizler de bunlara şahitsiniz. Memleketi nerelerden aldık, nerelere getirdik. Her zaman sizin dualarınız, destekleriniz sayesinde bugünlere geldik. Siyaset nerede sıkıştı ya da daraldıysa hep o düğümleri millet olarak sizler çözdünüz. Parti kapatma davalarını yaşamadık mı? 'Cumhurbaşkanı seçtirmeyiz' demediler mi? Gezi Parkı olaylarını bunlar yapmadı mı? 17-25 Aralık paranoyalarını bunlar uydurmadı mı? En son 15 Temmuz darbe girişimini bunlar yapmadı mı? Milletin iyiliğine birşey yapılmak istendiğinde engel oldular. Ne zaman iyi bir şey yapıldı da bunların 'evet' dediğini gördünüz? Her zaman 'hayır' dediler, her zaman karşı çıktılar ama milletimizin sağduyusu ile biz bütün bu engelleri aşa aşa bu günlere geldik." dedi.

Konuşmasının ardından MHP ilçe teşkilatını da ziyaret eden bakan Ağbal, Gökçedere Beldesi'ne geçerek burada da halka hitaben bir konuşma yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Naci Ağbal Demirözü Bayburt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title